2777
2789
چقد حست درسته خدایی     حدس بزن نسبتش باهام چیه؟؟؟؟؟؟ خوب بوگو در‌ مورد ازدواجش‌ خیلی ...

خیلی نزدیکه. احتمالا بستگان درجه یک. ایشون و نمی دونم اما خودت شاید یه سال دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو رو خدا جواب منم بده حست در مورد زندگیم و مشکلاتم؟؟

با همسرت مشکلی داری عزیزم؟! ببین نمی تونم حسای منفیمو بگم. ممکنه خطا باشه و اشتباه بگم یا اینکه حرف من رو ذهنیت شما تاثیر منفی بذاره عزیزم

با همسرت مشکلی داری عزیزم؟! ببین نمی تونم حسای منفیمو بگم. ممکنه خطا باشه و اشتباه بگم یا اینکه حرف ...

اره مشکل داریم...

د مورد طلاقم چی حس میکنی؟اکثر شکایتامو کردم دادخواست طلاق مونده

حست در مورد دادگاه تمکین که رفته برای کارشناسی دوم؟

ت رو خدا هر چی برا خودم و زندگیم حس کردی بگو

اره مشکل داریم... د مورد طلاقم چی حس میکنی؟اکثر شکایتامو کردم دادخواست طلاق مونده حست در مورد د ...

شوهرت می تونه خطر ناک باشه؟! دست بزن داره؟! 

یکم با سیاست پیش برو گلم. بازیرکی... نذار ناشزه بشی و اگه حکم به تمکین داد برگرد خونه خودت مدرک جمع کن ازش.

شوهرت می تونه خطر ناک باشه؟! دست بزن داره؟!  یکم با سیاست پیش برو گلم. بازیرکی... نذار ناشزه ب ...

اره دست بزن داره

هفت خطه پارسال که فهمید رفتم پزشکی قانونی منو نمیزد وسایل خورد میکرد و...

میتونم طلاقمو بگیرم یا باید ببخشم همه چیو؟ برا زندگیم چی حس میکنی؟

حس می کنم باید خرش کنی درواقع خیلی زرنگ تر از اون باشی. با اره دادن و تیشه گرفتن نمی تونی کاری از پیش ببری.

چرا ببخشی گلم حقته اصلا!

ولی به نظرم شما اونقدری رو خودت نمی تونی مسلط باشی و نقش بازی کنی. عصبانیتت از دستش نمی ذاره.

این ادم از پدرش خط می گیره؟

حس می کنم باید خرش کنی درواقع خیلی زرنگ تر از اون باشی. با اره دادن و تیشه گرفتن نمی تونی کاری از پی ...

اره

نه باباش چند ماه پیش فوت کرد

نمیدونم واقعا چون یه نامه پزشکی قانونی دارم تمکین اول به نفع من بود دوباره تمکین زد رسیده به کارشناسی دوم خونه

ترک انفاق هنوز نرفته زیر دست قاضی

اره نه باباش چند ماه پیش فوت کرد نمیدونم واقعا چون یه نامه پزشکی قانونی دارم تمکین اول به نفع من ب ...

دیگه یه کاری کن مدرک جمع کنی ازش. در و همسایه یا شاهدی چیزی نداری؟ خانوادش خوبن مگه؟