2777
2789
عنوان

بچم😭😭😭😭😭کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 45 پست

عزیزم الهی خدا به گل پسرت سلامت کلمل عنایت کنه. اگه بتونید بیای شیراز دکتر حمیدرضا فروتن فوق تخصص جراح نوزادان هست تو کشور  اوله بزن تو نت ببینی

و شاید در جهان دیگری به جای زنده ماندن زندگی کردیم............
کجا کدوم شهرستان 

دکتره تو شهر قم بود 

اگه میخوای زنگ بزنم به خالم ببینم شمارش داره

خیلی دکتر خوبی بود خدا خیرش بده 

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از کجا فهمیذی این غده داره ....من میگم این مریضیش باید متخصص های زیادی بری به یکی دوجا اکتفا نکن ....ممکن بین همه اونایی که بری یکی دوای دردت پیدا شه ‌.‌‌انشالله دعا میکنم بحق شش ماه کربلا اصلا یه دارو بهش بدن ریشه کن بشه

عزیزم خدا خودش شفاش بده

حتما قبل عمل کردن با چند تا دکتر مشورت کن

نطر یه دکتر قول نکن 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
دکتره تو شهر قم بود  اگه میخوای زنگ بزنم به خالم ببینم شمارش داره خیلی دکتر خوبی بود خدا خیرش ...

اره حتما میخاستم همینوبگم یا اینکه شماره منو بدی خالت زنگ بزنه ببینم همین غده ها بوده باهمین مشخصات

یه چیزی ازت بخام خواهش میکنم میشه راهنماییم کنی

بگو عزیزم

من دقیقا یادم نیست داروش ، ولی فکر کنم دمنوش بود، ولی اون ۵سالش بود ،بچه شما چندسالشه؟

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
اره حتما میخاستم همینوبگم یا اینکه شماره منو بدی خالت زنگ بزنه ببینم همین غده ها بوده باهمین مشخصات

ازش میپرسم بهت خبر میدم...شاید دوست نداشته باشه شمارش بدم

یه توضیح بده تا ازش بپرسم

زیرشکمش قشنگ معلوم بود وقتی پوشکش میکردم 

عزیزم من مطمعنم ببری دکتر سنتی خوب وحرفه ایی کاملا خوب میشه 

برای پسرخاله من ۷۰ درصد کبدش درگیر کرده بود

۲سالو۷ماهشه

بچه شما کوچیکه عزیزم ممکنه دارو اون عوارض داشته باشه 

باید خودت ببری پیش اون دکتر

ازش میپرسم بهت خبر میدم...شاید دوست نداشته باشه شمارش بدم یه توضیح بده تا ازش بپرسم

باشه  ....زیرشکمش سمت راست یه غده سفت بود ک توسونو گفتن توش پرازرگهای خونیه....شماره اون طب سنتی روهم داشت بگیربرام خیلی ممنون فراموش نکنی بی زحمت پیگیرباش دستت دردنکنه

عزیزم براش ۱۰تاحمدخوندم براش چله حق شناس بگیرمعجزه میکنه

مادرم وقتی سرطان داشت حالش خیلی بدبوددکترا گفتن نهایت ۳ماه دیگه بمونه خودش خبرنداشت که انقد بده حالش اصلا نگران مرگ نبود خیلی خودم نگران بودم همسایه مادر یه خانومه نفسش حقه ودلش پاکه گفتم برای مادزم این چله رو انجام بده همین که انجام داد ازمایشامادرم روز به روز بهتر شد وشفاگرفت امام حسینه قربونش برم مگه میشه کسیو دست خالی رد کنه تاعمر دارم نوکرم امام حسین ودست بوس اون خانومم

عزیزم من مطمعنم ببری دکتر سنتی خوب وحرفه ایی کاملا خوب میشه  برای پسرخاله من ۷۰ درصد کبدش درگی ...

من نیشابورم اینجا خیلی امکانات نیست یا طب سنتی هم نداره براهمون میگم حالا ک خالت جواب گرفته منم راهنمایی کنین شماره تلفنی ادرسی