2777
2789
عنوان

حق داشت بره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من دوباره برگشتم ولی اون قبول نکرد

ببخشیدا ولی مردم ک مسخره شما نیستن فردا تو زندگی مشترک میخوای بگی طلاق بعد دو ساعت برگردی اول بهتر بود با یه بزرگتر مشورت میکردی بعد تصمیم میگیری تصمیمتتم میزاشتی مادرت زنگ میزد اعلام میکرد 

بعدم بستگی داره چ شوخی کرده باشه  در چ حد باشه ضمنا ک این دوران دوران شناخته درمورد مسایل جنسی ...

درسته از علایق هم باید باخبر بشن ولی اینکه ازم میخاست بدنمو بهش نشون بدم ببینه خوشش میاد یا نه چی و اینکه میگف بریم جای خلوت و

درسته از علایق هم باید باخبر بشن ولی اینکه ازم میخاست بدنمو بهش نشون بدم ببینه خوشش میاد یا نه چی و ...

خب شما تفکرت بااین اقا همخوانی نداره جواب رد دادی الان دیگ چرا ناراحت رفتنشی

زورم گرفته که اخرش اون تموم کردو پیش همه میگه من نخاستمش

شما سنتی اشنا شدید باید به مادرت میگفتی زنگ بزنه بگه جوابتون منفیه همین .بعدم خب اشتباه کردی رفتی گفتی برگرد.عبتداره درس عبرت شد برات برای گزینه های بعدی بهتر عنل کنی

فقط منم که از این جور تاپیکا می بینم کفری میشم؟!

طرف رفتار ناهنجار از خودش نشون داده، اخر سر باز رفتی اویزونش شدی؟

حالا اونی نرمال نبوده این وسط و قصد سوءاستفاده داشته داره چشم و ابرو میاد و ناز می کنه

بابا دخترای ما چرا اینجورین؟!

فقط برای داشتن شوهر؟حالا هر شخصیتی که داشت؟!

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!