2777
2789
عنوان

سرطان معده

| مشاهده متن کامل بحث + 4443 بازدید | 40 پست
وای خدا شفاشون بده.ثبلا سرطان بالای هفتاد سال اتفاق نمیفتاد نمیدونم چرا اوضاع اینجور شده

ممنون عزیزم نمیدونم والا خودشم خبر نداره بهش نگفتن هنوز اصلا همه تو شوکیم  نمیدونیم چکار کنیم

پدرشوهر منم تو سن ۸۲ سالگی عمل روده شد . ولی عمل جواب نداد و فوت شد 😔

دکتر گفته طاقت عمل نداره بعدم بدخیمه نمیشه کاریش کرد خدا رحمت کنه پدر شوهرتو 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون،نمیدونم بخدا سالم بود کم غذا میخورد میگفت اذیت میشم کلا در روز شاید یه وعده غذا میخورد اونم خی ...

خدا شفاش بده ان شاءالله كه خوب بشه.

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...
ببرید بیمارستان امام خمینی پیش دکتر تسلیمی... خدا خودش کمکش کنه... سالهای قبل علائمی نداشت ؟؟

چرا چند ساله که مشکل معده داشت قرص جویدنی اینا میخورد دکترم رفت سه سال پیش اندوسکوپی کرد همه چی خوب بود توده ایم در کار نبود دوماهه اینجور شده 

یه بنده خدایی هم تو ساختمون ما صبحا همش صدای بالااوردنش میاد آقا هست یعنی اونم مشکل داره ؟

نمیدونم والا باید بره دکتر پدر شوهر من کلا هرچی میخوره میاره بالا حتی آب 

بیارین تهران،بیمارستان امام خمینی و ...

آخه اینجا با بیمارستان خصوصی صحبت کردن گفتن تخت خالی نداریم فعلا بعدم باید نامه از دکتر بیارین که بستریش کنیم که نوبت دکترم خیلی دیره 

دکتر خوبیه ،میدونید کدوم بیمارستان کار میکنه 

بله دکتر خوبیه .بیمارستان نیکان و ایرانمهر .مطبشم خیابون بغلی ایرانمهره باز هودتون نظراتو بخونید و ببینید من خیلی تحقیق کرده بودم 

البته اول با کلینیک یلدا که نزدیک امام خمینی هست تماس بگیرید و خیلی خواهش کنید زودترین نوبت رو بهتون ...

کلینیک زنگ بزنم بگم واسه چه دکتری نوبت میخوام ؟