2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=258096845]شیراز ..نمی‌دونم چطور پاکسازی کنم[/QUOTE

از عطاری خاکشیر و هلیله سیاه بگیر 

یک قاشق غذا خوری خاکشیر با یک لیوان اب بذار دم بکشه و بعد بریز تو لیوان و دو سه تا آلو بخارای افتابی بریز تو همین لیوان و یک نعلبکی بذار روش و نیم ساعت بعد بخور با همون آلو هاش هر روز 

هلیله رو نکوبیده بگیری ها 

بعد خودت بکوب و اسیاب کن و اندازه نصف قاشق چایخوری تو یک پیاله کوچیک ماست قاطی کن و بخور روز درمیون 

ی چیزی بگم اسی کسی بیشتر از منی ک خودم فروشنده این آشغال بودم ولی بعد فهمیدم چیه نمیدونه....من حرفم رو زدم انتخاب با خودت شاید صد نفر بیان بگن ما خوردیم چیزیمون نشده خودت می‌دونی ...این عکس های ک گفتی میزاره کانال همش برای مشتری های خودش نیست ما ی. گروه داشتیم ب اسم رضایت مشتری هر کی عکس رضایت مشتریش از هر جای ایران میذاشت اونجا بقیه هم برمیداشتن استفاده میکردن....خدا دانی دیگه

من ی بار مال صورتو گرفتم خیلی خوب بود،گین آپ اصل مشخصاتش اینه ک رو جعبه اش مارکش حک شده بعدم ۶۰تت قر ...

سلام عزیزم

قرصشو گرفتی یا پودر ؟ 

چند وقت میگذره از اخرین بار که خوردی ؟ 

صورتت برنگشته ؟ 

ی چیزی بگم اسی کسی بیشتر از منی ک خودم فروشنده این آشغال بودم ولی بعد فهمیدم چیه نمیدونه....من حرفم ...

شماره ای نشونی از این شرکتتون که خودتم باهاشون کار میکردی میتونی بدی بهم 

سلام عزیزم قرصشو گرفتی یا پودر ؟  چند وقت میگذره از اخرین بار که خوردی ؟  صورتت برنگشته ...

قرص گلم، تابستون خوردم کمی برگشت ولی مث اول نشده ،نخور عزیزم الان تجربه هارو خوندم فهمیدم چ اشتباهی کردم،برو دکتر با رژیم چاق شو

از درون آشفته و ظاهر چو کوهی استوار💔
قرص گلم، تابستون خوردم کمی برگشت ولی مث اول نشده ،نخور عزیزم الان تجربه هارو خوندم فهمیدم چ اشتباهی ...

اره درست میگی 

اخه دکتر یک دست چاق میکنه 

این موضعی بود خیلی خوب بود که از دست رفت  😄 

نخوری عزیزم من خوردم ازبس پف کردم کل بدنم ترک برداشته نزدیک ب چهار ماه اقدامم باردار نمیشم از یه طرف هم درد معده عذابم میده دوست دارم غذا بخورم هااا ولی سر صفره ک میشینم بیشتر از یه لقمه نمیتونم بخورم

نخوری عزیزم من خوردم ازبس پف کردم کل بدنم ترک برداشته نزدیک ب چهار ماه اقدامم باردار نمیشم از یه طرف ...

ای خدا 

یعنی به خاطر این قرصا مشکل بارداری برات پیش اومده ؟ 

از کجا گرفتی گین اپتو  

ای خدا  یعنی به خاطر این قرصا مشکل بارداری برات پیش اومده ؟  از کجا گرفتی گین اپتو   ...

از یه خانم گرفتم یاسوج بود خودمم یاسوجم خیلی تعریفشو میکردن منم گرفتم چندروز پیش دکتر بودم گفت ک رحمت پر از کیسته تو چندتا از کیست هات هم خون جمع شده بهم دارو داد گفت اگه با این ها رفع شدن ک هیچ نشدن باید بیای واسه عمل حالا تا ببینی بعد از عمل باردار بشم یانه... اگه گوش میگیری نخور عزیزم چاقی برای چیته ول کن تو رو خدا منکه بعد از ازدواجم خیبی چاق شدم شما ازدواج کردی؟؟؟اینم بگم پریودیم فقط یک ذوز طول میکشه همین

از یه خانم گرفتم یاسوج بود خودمم یاسوجم خیلی تعریفشو میکردن منم گرفتم چندروز پیش دکتر بودم گفت ک رحم ...

ای وای ایشالا زودتر همش رفع بشه 

اون دستور پاکسازی رو برای یکی از بچه ها توی صفحه قبلی نوشتم انجامش بده که مواد مضر از بدنت بیرون بره زودتر 

نه عزیرم ازدواج نکردم 

چاق که نه ولی میخواستم یکم گوشتی و پر بشم بدون شکم 

ای وای ایشالا زودتر همش رفع بشه  اون دستور پاکسازی رو برای یکی از بچه ها توی صفحه قبلی نوشتم ا ...

عزیزم یکم سرم شلوغه میشه دستورش بگی.... گلم این قرص ها رو ک‌بخوری بعیده شکم نیاری