2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنین بارداری بدون دخول

| مشاهده متن کامل بحث + 4511 بازدید | 58 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص اورژانسی مشکلات هورمونی میاره شدیدم میاره.درستش اینه مدرسه و والدین کم کم این جور مسائل رو به بچ ...

اینجا درست نمیشه توضیح داد .ولی بهترین راه برای زوجهای حوان  ک ا ن دومه

وخدا نابترین لیلی دنیای من است .

وقتی پریود میشی یعنی حامله نیستی و بی بی چک میزنی منفی میشه یعنی حامله نیستی ول کن اون رحم بدبخت رو قرض اورژانسی نخور دو روز دیگه مشکل دار میشی بعد باید بری تو مطب دکتر ها برای بچه دار شدن

میگن میشه جدیدا توهم شدید ترم میزنم بهم دستم میزنن فک میکنم حامله شدم 

ن بابا الکی من فامیل نزدیکمون ماماست ازش پرسیده بودم احتمالش گفت صفر...توتنهانیستی بیشتر دخترخانم ها تودوران عقد این توهم ها رو میزنن خصوصا ماهایی ک بارداری تو توفرهنگمون جا نیفتاده

پس نیستی .از این به بعد مواظب باش .من خودم در دوران عقد بدون دخول این اتفاق افتاد 

گفت میشه اخه دور ور پرده بکارتت این اتفاق بیافته کلا نمیزاشت حرف بزنم خودش حرف میزد 

ن بابا الکی من فامیل نزدیکمون ماماست ازش پرسیده بودم احتمالش گفت صفر...توتنهانیستی بیشتر دخترخانم ها ...

همینطوریه چند نفری بودن که حامله بودن هنوز هنوز بهشون میخندن که نتونست خودشو نگه داره منم اصلا اطلاع ندارم تو گوگل سرچ میکنم میزنه هست منم از استرس میمیرم کلا ناکنظم هستم عقبم میندازم