2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اواا😂😂 نه اخه فردا کلاس ندارم فقط😂 بقیه روزا دانشگاه🥲

پس باید بخابی😂 استفاده کنی از خاببببب 

اون زمان دانشجویی دانشاموزی  یجوووری خابم میومد ککک

الان ولی جغد شدم 😑

واسه شفای مریض سرطانی ما حمد میخونی 💔😭؟ 
چجوری رمزو گرفتی؟

نمیدونم چه کوفت دیگ ای میخواسته بریزه توش دست دوستش داده بعد دوستش تو پیام ازش رمزشو خاسته اونم فرستاد بعد فک میکرد من رمز گوشیشو ندارم پیاماشو پاک نکرده غافل از اینکه من اثر انگشتم ذخیره بوده رو گوشی پیامشو دیدم رمزشو برداشتم

چیکارش کنم بنظرتون؟میگه عکس دوستامه لزومی نداره تو ببینی منم میگه لخت که نیستن اینطوری میکنی.حتما یچ ...

بنظرم گم کورش کن ببین واکنشش چیه 

زنو شوهر وقتی از هم چیز پنهانی دارن حتممما یچیزی هست دیه

منم رفتم ازمایش ژنتیک دادم  ژن هتروزیگوت دارم  ینی غلظت خون که تا چند هفته ایی بچه رشد ...

عزیزمممممم 🥺چقد سختی کشیدی ولی امید داشته باش 

الان زمانه پیشرفت کرده زن ۴۸ساله باردار میشه 

آدم میشناسم بخدددددا ۷تا سقط داشته ۱۰سال پیش 

الان ۳تا بچه داره ب خدا امید داشته باششش عزیزم 

عروس عمم ۴تا سقط کرد بخدا یکیش ۸ماهه بود اتاقشم چیده بود دیونه شد دیه ولی الان دوتا بچه داره یکی دختر یکی پسر 

عزیزمممممم 🥺چقد سختی کشیدی ولی امید داشته باش  الان زمانه پیشرفت کرده زن ۴۸ساله باردار میشه&n ...

خدانگهشون داره 

سخت که سخته بخدا 

شوهرم گناه داره دلم میسوزه براش 

عاشق بچه س خیلی بچه دوس داره 

خودت کم غم غصه داری در این مورد 

چقتی شوهرت ناراحته و غصه میخوره بدتر میکنه آدم رو

من نه و نیم خوابیدم چند دقیقه پیش بیدار شدم

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
خدانگهشون داره  سخت که سخته بخدا  شوهرم گناه داره دلم میسوزه براش  عاشق بچه س خیلی ...

ینی. میکم تو هم امید داشته باش 

زمانه پیشرفت کرده ایشالا بچه دار میشین همه چی راه حل داره الان من سقط زیاد دارم تو دوربرم دیدم ک دوباره بچه دار شدن با کلی نا امیدی 

دختر عموم ۱۵ساله بچه دار نمیشد بخدا دیگه ول کرده بود دکتر دارو رو  یهووو حامله شد ۵ماه پیش 

الانم تو امیدت بخدا باشه فقط 

میتونم بپرسم چند سالته گلم ؟