2777
2789
هر وقت میخوام نفرین کنم  فوری این یادم میاد ک خودمم عزیز دارم.

عزیزای ما مگ مث اینان؟ بینهایت پاچه پاره خونه مامانم بودم زنگ زد کلی فحشم داد چرا شوهرم پیشش بود سر شام بود زنگش زدم اینم شد حررف؟ واقعا خدا اگ هست باید جوابشو بده نمی‌دونین چی بارم کرد پشت گوشی جیغ میزد و فحشم میداد 

و خدایی که بشدت کافیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزای ما مگ مث اینان؟ بینهایت پاچه پاره خونه مامانم بودم زنگ زد کلی فحشم داد چرا شوهرم پیشش بود سر ...

اون ب اندازه کافی گناه کرده سر زن‌حامله داد زده خیالت راحت نفرین کنی نکنی  خدایی هست .

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
ولش کن قطع رابطه و خلاص

طبقه بالاشم وای خدا 

فردا ک میرم خونم چطور رفتار کنم؟ گیجم بچه ها شوهرم سر شام بود من زنگش زدم این داد و بیداد ک چرا زنگ پسرم زدی سر شام و کلی حرف زد کلی فحش بد وای شوکم 

و خدایی که بشدت کافیست
اون ب اندازه کافی گناه کرده سر زن‌حامله داد زده خیالت راحت نفرین کنی نکنی  خدایی هست .

داغونم توروقران قسم فقط بهم بگین چطور رفتار کنم فردا خیلی حرف زد بهم برام قابل باور نیست سر چنین چیز بیخودی چنین رفتاری تو شوکم گیجم 

و خدایی که بشدت کافیست
طبقه بالاشم وای خدا  فردا ک میرم خونم چطور رفتار کنم؟ گیجم بچه ها شوهرم سر شام بود من زنگش زدم ...

سر همین که چرا ب شوهرت زنگ‌زدی 😳

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
هر نفرینی اگه به حق باشه 

مطمئنم حقه خدایا لالش کن ای خدا داغونم چرا اینقدر من احترام زیادی گذاشتم ک برگرده اینقد راحت فحش و ناسزا بده لعنت ب هرک ب قوم شوهر بخواد احترام بزاره

و خدایی که بشدت کافیست