2777
2789
عنوان

هیچ پسری بدون رابطه جدی نیس🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 29 پست
خب این چه ربطی به عنوانت داشت؟حالا کدومش مشکلته؟پسرا بدون رابطه جتسی دنبال راتباط جدی نیستن یا چرا ه ...

میگم پسر بدون رابطه قبلی نمیشه پیدا کرد

از یه دختر ضعیف و دردونه تبدیل شدم به دختری که همه از قوی بودنش حرف میزنن♥️🌿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگه نگه ...دیگه اونموقع چه فرقی داره،البته برا من

ب حال الان منم فرقی نداره حداقل میگم عشقمون واقعی بوده  

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
چرا یه فرقی داره اونم اینکه تو طلاق رابطه شرعی و عرفی بوده و با یک نفر بوده

آره والا به نظر منم طلاق گرفته بهتر از اینه لاقل میگم زنش بود 

خب منتظر بمون اون پسر نجیب و سربزیری که تمام عمرش فقط منتظر تو بوده رو مادرش بزاد یه روزی!!

سر به زیر نمیخوام عزیزم ولی از روی عشق و عاشقی چندین ساله هم نمیشه آسون گذشت عشق فقط یه بار تکرار میشه

همونم بنظرم مسئله چندان مهمی نیست،تقصیر اون نبوده که حالا انتخابش اشتباه بوده وقتی رفته زیر یه سقف م ...

برای شروع رابطه جدی مهمه،خود طرف باید بدونه

شاید طرف مقابل دوست نداشته باشه به هر دلیلی با فردی که قبلا متاهل بوده وارد رابطه بشه،باید برای حقوق طرف مقابل احترام قائل بود

سر به زیر نمیخوام عزیزم ولی از روی عشق و عاشقی چندین ساله هم نمیشه آسون گذشت عشق فقط یه بار تکرار می ...

اصلا اینجوری نیست ولی خب طرز فکرته دیگه!ایشالا گیرت بیاد

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏
چرا میشه پیدا کرد هرچند تعدادشون کم شده ولی اول ببین خودت تو زندگیت پسر دیگه ای نبوده بعد توقع پسر ب ...

نه به خدای بالاسرم قسم میخورم تا حالا با کسی عشق و عاشقی چندین ساله نداشتم مورد آشنایی داشتم که به دلم نشسته بعد چن روز جدا شدیم

برای شروع رابطه جدی مهمه،خود طرف باید بدونه شاید طرف مقابل دوست نداشته باشه به هر دلیلی با فردی که ...

دقیقا