2777
2789
عنوان

مسافرکشی برای خانوما زشته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 25 پست
نه خیلی خوبه  ولی خانم سوار میکنی اولش بگو  کجا میرین و چقدر میشه  یه وقت رایگان ...

درست میگی گلم

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

ببین زشت نیست خطرناک عه شرایط بدی هست خدایی نکرده یه بینامو*ص سوار بشه حال روحیت بهم میرزه یه شغل تو ...

منظورتو متوجه نشدم 

میشه لطفا توضیح بدی 

من میخوام فقط خانومارو سوار کنم

کلا منظورتو برام بگو چون فکرم درگیر شد

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چکارم میکنن؟

نمیخوام نفوس بد بزنم ولی بخاطر چند تومن پول خفتت کنن

یا دربست بگیرن ببرن جایی ماشینو از زیر پات بکشن چون دیدم تو اطرافیان دارم خواهرانه بهت میگم

اگ بنظرم تو آژانس بانوان باشی عالیه یا سرویس مدارس ک خیلی بهتره چون بقیه تایمتم آزاده میتونی کنارش بازم کار کنی

یارب نظر تو برنگردد
منظورتو متوجه نشدم  میشه لطفا توضیح بدی  من میخوام فقط خانومارو سوار کنم کلا منظورتو بر ...

ببین قشنگم یه دزدی زور گیر یا از خدا بیخبر مزاحم ناموص باشه روحیه ات از بین میره چون ترس میوفته تو دلت، یکی یه تیکه ای بندازه میگم... بعدم عزیزم مگه چقدر خانوم هست بخوای مسافر کشی کنی، بیشتر خانما یکی من فقط تاکسی سوار میشیم چون شرایط بدی عه بجای این برو تو مهد کودک از دیوار جایی آگهی بردار بتونی بچه خوشگل تو کنارت نگه داری 

بع اعتقادات دیگران احترام بذارین حتی ب منی ک ب هیچی اعتقاد نداره 😂😂😂 
نمیخوام نفوس بد بزنم ولی بخاطر چند تومن پول خفتت کنن یا دربست بگیرن ببرن جایی ماشینو از زیر پات بکش ...

سرویس مدارس والا گرفتم ولی اوکی نبود 

چرا اوکی نبود مشکلش چی بود؟؟

سو استفاده میکرد خانومه میگفت امروز مهمونیم بیا فلان جا سر 5 هزار تومن باهام دعوا میکرد میومد وسط مسیر میگفت وسایلم جامونده از نصفه های مسیر باید برمیگشتیم دوباره میومد میگفت کاپشن نیاوردم یه ربع صبر میکردم تا بره بیاره این کارا هی تکرار میشد بچش بچمو میزد و بامنم مثل نوکرا رفتار میکرد

البته من قبول کرده بودم خانومه و بچهه رو جفتشونو ببرم و کرایه از جفتشون میگرفتم

سو استفاده میکرد خانومه میگفت امروز مهمونیم بیا فلان جا سر 5 هزار تومن باهام دعوا میکرد میومد وسط مس ...

اووه چه بی مسولیتن 

خب سرویس مدارس ما فقط بچه ها مثلا راننده یه پراید چهار الی پنج دختر دبستانی رو سوار میکنه 

خواهرشوهرم دخترشو با سرویس میفرسته ماهی یه تومن 

یارب نظر تو برنگردد
اووه چه بی مسولیتن  خب سرویس مدارس ما فقط بچه ها مثلا راننده یه پراید چهار الی پنج دختر دبستان ...

اینا خیلی مفت میدادن منم باراننده شخصی اشتباه گرفته بودن

اره توهم برداشته  خدا کمک کنه یه کار خوب پیدا کنی دوست عزیز

ممنونم ازت گلم