2777
2789
عنوان

مثبت کاذب 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2846 بازدید | 65 پست
پلی کیستیک ینی همین دیگ😑😑

نمیدونستم اسمشو خب منم همیشه عقب میندازم ولی دکتر گفت سیستم بدنیت اینجوریه دیگه باید همیشه قرص بخوری ک ضخامت رحم نگیری ولی ربط زیادی ب باردار نشدن نداره بنظرم

کاربری اصلیم مال سال 96 که پرید 😢😢اگه کسی میدونه بهم بگه چطور برش گردونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونستم اسمشو خب منم همیشه عقب میندازم ولی دکتر گفت سیستم بدنیت اینجوریه دیگه باید همیشه قرص بخوری ...

چرا عزیزم تنبلی تخمدان یا پلی کیستیک تاثیر مستقیم روی باروری داره منم داشتم و دارم و با قرص باردار شدم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
چرا عزیزم تنبلی تخمدان یا پلی کیستیک تاثیر مستقیم روی باروری داره منم داشتم و دارم و با قرص باردار ش ...

اها. منم داشتم ولی تو اقدام نبودم با دارو هم رفع شد البته خیلی خفیف بود

مال منم مثبته ازمایشم دادم مثبته ولی نمیخام چون پسرم ده ماهشه

عزیز اگه نمیخاستی باید حواستو خوب جمع میکردی الانم  که شده دست تو نیست اون انسانه ، سقطش کنی میشی قاتل ،خدا کمکت کنه 

بازم فردا بیبی میزنم برام دعا کنید دوستان😞😞

عکس بی بی دومت رو بفرست. یه مارک دیگه بگیر اونم امتحان کن 

تو عکس چیزی معلوم نیست. خودت بری زیر نور هاله نمیبینی؟ من اولین باری ک زدم هاله ش اینقد کمرنگ بود ک بزور دیده می‌شد 

خیلی خیلی کمرنگ بزور خطی هست که فکر میکنم برای بیبی چکه

حالا فردا باز بزن بیا خبرمون کن. اگه باز مثبت شد حتما برو آزمایش