2777
2789
عنوان

مثبت کاذب 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2843 بازدید | 65 پست

عزیزم 😔

ناراحتی داره واقعا منم بارها دیدم و سر خورده شدم و اشک ریختم ولی با توکل ب خدا امام زمانم ک‌تو تاپیکام هست باردار شدم بعد ۲سال 

الانم ۵بار اقدامدماموفق برای دومی داشتم که خب بازم سرخورده سدم بی بی چک منفی دیدم از منفی دیدم بعد ۸روز گذشتن از موعد ولی ناامید نیستم تا اون خدای بالاسر نخواد نمیشه 

زن عموم بعد ۹سال بعداز اینکه دکترا گفتن بایدددد ای وی اف کنه داروهای ای وی افش حدود ۳ت شد خرید بدون هیچ درمانی خود بخود باردار شد داروهاشو گذاشته بود عید استفاده کنه چون معلمه !

خواست خدا هرچی باشه گلم 

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تو ازدواج قبلیم زمین و زمان و بهم دوختم خدا چرا به من بچه نمیدی هزارتا جا دکتر رفتیم و ....

من فکر میکردم اون مشکل داره اون فکر میکرد من در حالی دکتر میگفت مشکلیم نداشتیم

اخر جدا شدیم هر کی جای دیگه ازدواج کرد الان اون دوتا بچه داره منم یه بچه دارم و یکیم تو راهی

یادمه اون زمان با خدا حتی قهر بودم که خدا منو نمی بینه اما باورتون نمیشه هزاران بار برای صلاح و حکمتی که برای من در نظر گرفت شکر گزارم🥺

بعضی حرف ها بعضی جاها جاش نیست

باه راست میگی ولی نیاز ب دلداری دارم منم پسرم ده ماهشه و خودمم تشنج دارم میخام سقط کنم دو بسته زعفرون خوردم نمیدونم چی پیش بیاد

شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست
خدا رحمتشون کنه😔واقعا برای خواهر خیلی سخته😭😭😭

خییلی من واقعا اون آدم سابق نیستم

دلم براش پرمیزنه

نمیدونمم چه خاکی بریزم سرم

خداصبرمون بده😭🙏

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

گذاشتم 😭

عزیزم گریه نداره که گرمیجات بخور کشمش سیاه 

با سیاه دونه شکمتو ماساژ بده تا دفعه بعد ایشالله ب حق حضرت فاطمه دامنت سبز میشه این استرس ب تعویق میندازه استرس نداشته باش

شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست

چ خط پررنگی هم شده. من 3تا مارک بی بی چک امتحان کردم مثبت میشد ولی آزمایش منفی. بعد از یک هفته تکرار کردم آزمایش مثبت شد. شما چن روز گذشته بود از موعد پریودیتون؟ الاان پریودیه یا لک بینی؟ 

کاربری اصلیم مال سال 96 که پرید 😢😢اگه کسی میدونه بهم بگه چطور برش گردونم

وای چقدرم پر رنگه

من فکر میکنم بارداری 

اینم پریود نیست لانه گزینیه 

شما زود رفتی ازمایش

باورت نمیشه سر دوتا بارداریم ازمایشم خیلی دیر مثبت شد در حالی که بی بی سریع نشون میداد 

خییلی من واقعا اون آدم سابق نیستم دلم براش پرمیزنه نمیدونمم چه خاکی بریزم سرم خداصبرمون بده😭🙏

آآآه درکت میکنم.... با ذره ذره ی وجودم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.