2777
2789
عنوان

تورا گم کردم🥺😔

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 166 پست
@bahar699099     @eliott93     @sarire     @fatishko80   ...

💚💚🍀

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خواهری . الحمدلله خوبیم. شما خوبین عزیزم. شبها همش منتظر دعوت قشنگتون هستم . الهی که همون‌طور ک ...

قربونت برم عزیزم 

دعا کن برای مریض های ما هم 

مامانم تیروید  التهاب ورماتیسم گرفته 

بابام هم رگ های قلبش😔😔

ممنون چه دعایی بهتر از این❤️  

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

قربونت برم عزیزم  دعا کن برای مریض های ما هم  مامانم تیروید  التهاب ورماتیسم گرفته& ...

زنده باشی الهی عزیز دل خواهر. الهی که سایه پدر و مادر روی سرتون مستدام باشه . الهی که خدا بهشون عمرباعزت و طولانی بده و خوشبختی و موفقیت و به ثمر نشستن بچه هاشونو ببینند و مایه آبرو و سربلندی پدر و مادرتون بشین الهی . 💚🍃

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
موفق باشی عزیزم 

همچنین 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
زنده باشی الهی عزیز دل خواهر. الهی که سایه پدر و مادر روی سرتون مستدام باشه . الهی که خدا بهشون عمرب ...

ممنون عزیزم 

انشالله همه دعاهای خیرتون  به زندگی خودتون هم برگرده

فقط حیدر امیرالمومنین است💚🌱ای شاه نجف فدای لطف و كرمت🥹🫀یا رب فرج مولای ما را برســـان❤️

خیلی ممنون که صدام میکنید انشالله حاجت روا بشی🙏

خواهش میکنم 

دعوت از شما باعث افتخارمنه❤️