dar_masire_eshgh مدیر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8886 عنوان امشب تنهام | مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 18 پست همسرم نیست رفته ماموریتمن و پسر دو ساله ام خونه تنهاییم منم شبا حمله پانیک بهم دست میدهامشب خدا بخیر بگذرونه😔دعا کنید برام میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 1401/08/16 | 18:51 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dar_masire_eshgh مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8886 برای استرست قرص مصرف میکنی؟؟ نه من تازه اینجوری شدم استارت اش هم از چند شب پیش شروع شد که تنها بودمخیلی حالت بدیهادم اون لحظه میخواد هزاربار بمیره میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ
دختر_حساس۱۲ عضویت: 1401/07/28 تعداد پست: 1642 نه من تازه اینجوری شدم استارت اش هم از چند شب پیش شروع شد که تنها بودم خیلی حالت بدیه ادم اون لحظه ... عزمزم حتما ی روان شناس یا روان پزشک برو اگ هم مشکل گوارشی داری حل کنباید استرست کنترل بشهمیدونم خیلی حس بدیه تجربه کردم بعد کرونا اینجور شدم
dar_masire_eshgh مدیر استارتر عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 8886 عزمزم حتما ی روان شناس یا روان پزشک برو اگ هم مشکل گوارشی داری حل کن باید استرست کنترل بشه ... من تو کرونا باردار شدم همون اوایل کرونا بعد افسردگی دوران بارداری گرفتمو الانم اثراتش هنوز هست میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ
رااااااشل عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 894 سلام درمسیر عشق جونم میشه کمکم کنیشوهرم کی میاد دقیقا چه ماهی دنبالم؟چرا حرف طلاق پیش کشیده واقعا میخادطلاق بده یا میخادبترسونه؟