2777
2789
سر چی دعواشون شده بود؟ 

مثل اینکه اون اقا معتقد بود دلنیا دروغ بهش گفته  این بیچاره ام سعی داشت ثابت کنه که اینجور نبوده و اگه چیزی بود مجبور بوده به اون رفتار.  اون اقا ام گفت همش بمن میتوپی. دلنیاام بلاک کرد که با یه اکانت دیگه اومده حرف زده زود اون اقا.  یه سوالاتی ام در مورد ازدواج پرسیده بود ازش حتی.  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه تاپیک بود که دختره از یه پسر مذهبی خوشش میومد میخواست بهش بگه داستانش واسم جذاب بود😁

اها ،انقد گولمون زدن اینجا،منکه دیگه باور ندارم،مثل اون تاپیک کاربر خوشگله سابق،😅🥴

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀

گفتن عکسی ک گذاشته مال سبحانی ک متاهله و تو اینستاس تاپیک دروغه.بعدم خیلی بی اعصاب رفتارکرد پسره میگفت تو همش میخوای حمله کنی .پسزه میخواست ازهمین اول خانواده ها درجریان باشن و گفت ب خالم میگم باون حرف بزن شماهم ب خپاهرت بگو .اینم ناراحت شد ک من میگم کسی نفهمه تو میگی ب خالم میگم و بلاک کرد

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
گفتن عکسی ک گذاشته مال سبحانی ک متاهله و تو اینستاس تاپیک دروغه.بعدم خیلی بی اعصاب رفتارکرد پسره میگ ...

نه اون عکس سبحانی مال کاربر خوشگله سابق بود. این بنده خدا یه عکس گذاشت که کاملا درست بود شناسایی ام شد حتی. حرفاش همه راست بود بنده خدا 

دقیقا منم خیلی باذوق دنبال میکنم😂

یه کاربری هم هست اسمش محیاومنه همش متن عاشقانه میذاره بعد قفل میکنه. به نظر میاد آقاست ولی جنسیت رو نوشته زن اونم دنبال میکنم نمیدونم قضیه ش چیه😂