2777
2789
عنوان

قدم 168 وزنم 73.

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 27 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من  و همسرم هر شب میریم پارک می دوییم خودم هم هیکلم رو دوس دارم اما دخترم میگه تپلی شو مامان

آفرین چه خوب دخترت فعلا کوچولوئه نمیدونه که لاغری زیباتر و سالم تره، چند سال بگذره متوجه میشه

من با۱۶۸ وزنم ۷۰تا۷۲هست تمام تلاشم اینه لاغرنشم

من قبلا 63-64 بودم عاااالی بودم

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
هم قد شما هستم و 12 کیلو لاغر ترم میخام چاق شم     دخترم میگه مامان تپلی میخامم

بیشتر از 2-3 کیلو چاق نشو

الان بنظرم خیلی خوبی

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
من قبلا 63-64 بودم عاااالی بودم

من الان عالیم یه ذره شکمم ندارم البته به لطف باشگاه رفتنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

کالری شماری وپیاده روی باتنبلی تو۴ماه لاغرشدم

افرین به تو

با کرفس و مانکن کالری شماری میکردی؟

من ۲۵کیلو یبار کم‌کردم . الان نمیتونم سه چهار کیلو کم کنم اونوقت😞

چقد بود وزنت؟ چطوری و تو چند ماه کم کردی؟