2777
2789
عنوان

وابستگی کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 30 پست
باباش صبح میره شب میاد ولی وقت بر بازی نداره درحد همون بغل کردنشه و قربون صدقه رفتنش که اونقد میچسبه ...

عزیزمم😂دخترا همینن دیگه

همینقد لوس و بابایی

باید باهاشون تا کرد والا چاره ای نیست

نیاز به محبت پدر دارن و این یچیز ذاتیه

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
وابستگی دختر ذاتیه....چاره ای نیست باید تحمل کنیم   دختر من یکی بهش میگه بابا رو دوست داری یا ...

🤣🤣🤣خوبه همینجور ادامه بده که مثلا نمیدونی 

بیشتر به فکر دخترمم نفس کم میاره تو گریه کردن

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزمم😂دخترا همینن دیگه همینقد لوس و بابایی باید باهاشون تا کرد والا چاره ای نیست نیاز به محبت پ ...

اوووف تا این حد اخه 🤦‍♀️

والا منم دختر بودم بچه بودم بابایه گلی دارم ولی از این لوس بازیا نکردم 😕این شورشو دراورده دیگه نفس کم میاره تو گریه کردن 

دیشب هی تو خواب و بیداری میگفت بابا نرو منم ببر. تا این حد دیگه 😵‍💫

مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
وابستگی دختر ذاتیه....چاره ای نیست باید تحمل کنیم   دختر من یکی بهش میگه بابا رو دوست داری یا ...

خخخخ وای چند هفته پیش همسایمون اومد خیلی بی مقدمه اومد از پسرم پرسید مامان رو بیشتر دوست داری یا بابا،جلوی من و باباش هم پرسید،پسرمم ثانیه ای مکث نکرد گفت مامان خخخخ

چی رو در حد خفن دوست داره؟ گوشی دوست نداره؟

دوست داره پای باباش درمون باش پرت میکنه اونور 

خوراکی بدم قبول نمیکنه اسباب بازی کارتون گوشی حتی وسایل داداششو که همیشه میخواد و نمیدیم اون لحظه میدیم قبول نمیکنه گریه میکنه بغلش کنم خودشو میکوبه به من یا منو میزنه جیغ میکشه 

میزارم زمین خودشو میکوبه که منم میرم 

دراین حده 

والا خسته شدیم دیگه بنده خدا باباش دیگه نمیتونه بیاد خونه اون روزی تو کوچه نشسته بود زنگ زدم بیا بالا میگه نه دو ساعت دیگه قرار دارم بیام دوباره برم گریه میکنه 😕

دوست داره پای باباش درمون باش پرت میکنه اونور  خوراکی بدم قبول نمیکنه اسباب بازی کارتون گوشی ح ...

خخخخ صحنه های تروریستی خلق می‌کنه پس

بنظرم متوجه شده اینجوری زودتر به نتیجه میرسه،اگه امکان داره یه مدت بدون اینکه متوجه بشه باباش از خونه بیرون بره

اوووف تا این حد اخه 🤦‍♀️ والا منم دختر بودم بچه بودم بابایه گلی دارم ولی از این لوس بازیا نکردم 😕 ...

نسل ما باز فرق داره اینا خیلی بابایی ان😂

دختر منم یکی درمیون سوالاش اینه:

بابایی توجاس؟؟

منظورش اینه کجاس

میگم سرکار

میگه سرکاره؟ میگم اره میگه صوب میاد؟؟😂😂

میگم اره بخوابی بیدارشی صبح‌میاد

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
خخخخ صحنه های تروریستی خلق می‌کنه پس بنظرم متوجه شده اینجوری زودتر به نتیجه میرسه،اگه امکان داره یه ...

باباش  8رفت الان بیدار شد گریه کرد بعد اروم شد 

😐

🤕😂تروریستی 

نسل ما باز فرق داره اینا خیلی بابایی ان😂 دختر منم یکی درمیون سوالاش اینه: بابایی توجاس؟؟ منظورش ...

چند سالشه😂

به دخترم میگم دختر خوب پشت باباش گریه؟؟(خودش میگه) نمیییکونه. 

میگم هر کی گریه کنه دختر؟؟(خودش میگه) بدیه

بعد هر سری گریه ام میکنه 🤕🤌

چند سالشه😂 به دخترم میگم دختر خوب پشت باباش گریه؟؟(خودش میگه) نمیییکونه.  میگم هر کی گریه کن ...

۲سال و ۲ماهشه😂

ای جوونممم🤣🤣🤣عزیززمممم

نه بابا اینا روحرفایی که میزنن نمیمونن

هیچ تعهدی ندارن

حرف میزنن 

میزنن زیرش😂

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
۲سال و ۲ماهشه😂 ای جوونممم🤣🤣🤣عزیززمممم نه بابا اینا روحرفایی که میزنن نمیمونن هیچ تعهدی ندارن ...

خداحفظش کنه 😍

ارع دقیقااااا نمیشه رو حرفشون حساب باز کرد 

میگه همه منو اذیت میکنن بابا اذیت نمیکنه😐😐حالا کسی ام اذیتش نمیکنه ها 

همچین ادم فروشه هااا

خداحفظش کنه 😍 ارع دقیقااااا نمیشه رو حرفشون حساب باز کرد  میگه همه منو اذیت میکنن بابا اذیت ...

😂😂اخیی

ولی دخترمن همونقدی که به باباش وابستس به منم هست

اگه منم ازش دوربشم سریع میپرسه مامانی توجاس

ایریم پیش مامانی مامانی ایخوام🤣🤣

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤