یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
وابستگی دختر ذاتیه....چاره ای نیست باید تحمل کنیم دختر من یکی بهش میگه بابا رو دوست داری یا ...
خخخخ وای چند هفته پیش همسایمون اومد خیلی بی مقدمه اومد از پسرم پرسید مامان رو بیشتر دوست داری یا بابا،جلوی من و باباش هم پرسید،پسرمم ثانیه ای مکث نکرد گفت مامان خخخخ
خوراکی بدم قبول نمیکنه اسباب بازی کارتون گوشی حتی وسایل داداششو که همیشه میخواد و نمیدیم اون لحظه میدیم قبول نمیکنه گریه میکنه بغلش کنم خودشو میکوبه به من یا منو میزنه جیغ میکشه
میزارم زمین خودشو میکوبه که منم میرم
دراین حده
مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم
والا خسته شدیم دیگه بنده خدا باباش دیگه نمیتونه بیاد خونه اون روزی تو کوچه نشسته بود زنگ زدم بیا بالا میگه نه دو ساعت دیگه قرار دارم بیام دوباره برم گریه میکنه 😕
مادرشوهرجان خداخیرت بده بامن کار نداشته باش نه دعاتو میخوام نه نفرینت. ولی اگه لطف کردی دعا یا نفرین کردی من از ته دل بر دخترت میخوام 😘عاشقتم