2789
عنوان

تمام دیشب...

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 28 پست
اگه میخوای ادم کن ولی فردا حرف بزنیم تب دارم الان.  ببین خواهر منم یسری از چیزایی ک گفتیو تجرب ...

جدیدا حالم از همه‌چیز به هم میخوره

پست قبلیم رو دوست داشتی بخون

من سال‌هاست درگیر افسردگی شدید هستم، از حدود 20سالگی تا الآن که بالای سی سالمه... هیچی از زندگی نفهمیدم

دلم برای یه لحظه خوشحالی و سرخوشی لک زده

اصلا یادم نمیاد ذوق کردن چه شکلی بود چون فکر کنم بار آخری که ذوق کردم 13 سال پیش بود!

باور کن دلم میخواد بمیرم فقط

چقد تلاش کنم و تهش باز هیچی به هیچی

تازه حالم بدتر هم میشه و دیگه انگار داروها هم اثر ندارن نمیدونم چرااا

خیلی خسته‌ام و خیلی دلم به حال خودم می‌سوزه

من واقعا اونقدر آدم گناهکاری نبودم که دنیا این‌جوری مجازاتم شده

منم یه روزگاری با همه سختیا خیلی شاد بودم اما دیگه انگار تموم شدم

فکر کنم شما سنت از من خیلی کمتر باشه... کاش منم به سن شما بودم... کاش زمان برمیگشت به عقب... مُردم بس که برای دوزار حالِ خوب تلاش کردم و تهش بدتر شدم... انگار دنیا باهام لج داره... به کدوم گناه؟ نمیدونم...

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
عزیزم با من درد و دل کن اگر میخوای من برای چند دقیقه وقتمو صرف تو میکنم ❤️

اسمت و پروفایلت خیلی باحاله :))

ممنونم عزیزم

فایده نداره چون انگار هیشکی همدردم نیست

کاش لااقل دو نفر مجرد به سن خودم و با شرایطی نزدیک به خودم پیدا میکردم تا انقد حس نکنم تنهام

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امیدوارم حالت خوب شه فقط میتونم برات دعاکنم

ممنونم

کاش میدونستم به کدوم گناه انقد عذاب می‌کشم

بچه که بودم مسائلی بود که فکر می‌کردم بزرگ بشم تموم میشن اما دقیقا از شروع بزرگسالی زندگیم بسته شد

انقدر از سال 89 التماس خدا رو کردم... اما انگار نه انگار!

زور بابام و زورگوییاش از خدا بیشتر بوده انگار

خودم حس می‌کنم حالی که امروز دارم فراتر از افسردگیه و به حد جنون رسیده...

از خودم بدم میاد و خودم رو بابت همه‌چیز سرزنش می‌کنم

و دلم میخواد انتقام تمام زندگیم رو از خودم بگیرم چون زورم به هیشکی نمی‌رسه... هرچند انگار زورم به خودمم نمی‌رسه

ممنونم کاش میدونستم به کدوم گناه انقد عذاب می‌کشم بچه که بودم مسائلی بود که فکر می‌کردم بزرگ بشم ت ...

منم خیلی دوست دارم ازیه نفرانتقام بگیرم ولی نمیتونم نه اینکه زورم نرسه یه حس درونی مانعم میشه وازاینکه اجازه دادم اون بهم ظلم کنه ام ناراحتم اصلا نمیدونم تکلیفم باخودم چیه

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
منم خیلی دوست دارم ازیه نفرانتقام بگیرم ولی نمیتونم نه اینکه زورم نرسه یه حس درونی مانعم میشه وازاین ...

می‌فهمم

من در مورد پدرم چنین حسی دارم

هم ازش خیلی خیلی ناراحتم که زندگی منو تباه کرد و هم از خودم ناراحتم که چرا بلد نبودم جلوش بایستم؟! چرا انقد احنق بودم؟ چرا انقد صبوری کردم فقط به احترام این‌که پدره؟ اونم خوب جواب مطیع بودنای منو داد: سال 89 سر یه چیز مسخره که نه خلاف قانون بود و نه خلاف شرع، زندگیم رو سیاه کرد و باعث شد توی خونه حبس بشم و نابود بشم...

و بدیش اینه که حس متضادی بهش دارم، هم دوسش دارم و هم ازش بیزارم... این تضاد خیلی اذیتم می‌کنه و بلاتکلیفم با خودم

منم خیلی دوست دارم ازیه نفرانتقام بگیرم ولی نمیتونم نه اینکه زورم نرسه یه حس درونی مانعم میشه وازاین ...

کاش می‌شد اینجا حرف زد و نترکید

کاش انقد فضای سانسور توی کشور ما پررنگ نبود

من هر درد دلی بیام بکنم به مذهب و تعصبات ربط پیدا می‌کنه و... باید لال شم

فقط کاش میدونستم که چرا با این‌همه تلاش حالم خوب نشد؟ چرا هرجا امید توی دلم اومد یهو فوری یه بلای بدتر سرم نازل شد؟

من بین خواهرام از همه درستکارتر بودم اما الآن زندگیم از همه اونا بدتره و بیمارترم

زالزالک جوون تو تاپیک مجردای بالای سی سال دیدمت، اومدم تاپیکاتو خوندم. قربون دل پاک و مهربونت بشم، خیلی دوس داشتم از نزدیک میدیدمت و با هم حرف میزدیم. اینو بدون یه نفر با خوندن تاپیکات دلش هوای تو رو کرد😍😍

زالزالک جوون تو تاپیک مجردای بالای سی سال دیدمت، اومدم تاپیکاتو خوندم. قربون دل پاک و مهربونت بشم، خ ...

عزیزممم

فردا میام پیام میدم 😍 لطف داری

زالزالک جوون تو تاپیک مجردای بالای سی سال دیدمت، اومدم تاپیکاتو خوندم. قربون دل پاک و مهربونت بشم، خ ...

سلام عزیز دلم

چقد پیامت انرژی مثبت داشت

مهربووون 😍

چرا مگه چی نوشتم که میگی دلم پاک و مهربونه؟!

چقدر بعضی از شما آدما خوبید...

خودم فکر می‌کردم تاپیکام خیلی حس منفی داشته باشه و فکر نمی‌کردم کسی با خوندنش دلش هوام رو کنه ❤

سلام عزیز دلم چقد پیامت انرژی مثبت داشت مهربووون 😍 چرا مگه چی نوشتم که میگی دلم پاک و مهربونه؟! ...

اونایی که دلشون پاک و مهربونه روحیشون حساس تره. حس و حال نوشته هات میگه دختر نابی هستی. 

در ضمن آدم هر وقت دلش گرفت باید درد و دل کنه و گرنه غم و غصه تو دلش تلنبار میشه.

آرزو میکنم حال دلت خوب باشه و انتقام روزای سختی که گذروندی رو از دنیا بگیری.

اونایی که دلشون پاک و مهربونه روحیشون حساس تره. حس و حال نوشته هات میگه دختر نابی هستی.  در ضم ...

ممنونم عزیز دلم 😍

این نظر لطفته 🌹❤

چند سالته؟ کدوم شهری؟؟

35 سال تبریز

عزیزممم

کاش نزدیک بودی 😍

من تهرانم