2821
2789
عنوان

پدر شوهرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 27 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اسی کامنتا رو نشون پدروپدرشوهرت بدده 😂😂😂😂

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
دلم از حرفاشون شکسته... خدا جای حقه ولی حرفای بعضیا... 

پدرشوهرمن برای دخترای خودش جون میده ولی نوه های دخترو حساب نمیکنه من 1 دختر و1 پسر دارم میگه از شما به من 1 نوه رسیده 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
خدایا! چرا اینقدر بی منطقن

منم همش جلوش قربون صدقه دخترم میرم وازش تعریف میکنم 😜

منم همش جلوش قربون صدقه دخترم میرم وازش تعریف میکنم 😜

متاسفانه تو خانواده پدری همیشه بین نوه های دختری فرق میذاشتن و منو خواهرام از این قضیه مستثنا نبودیم جوری که عروسیمون هم نیومدن لعنتیا! 

حالا اثراتش هنوز تو خونواده هامون هست این تبعیض جنسیتی خیلی عذاب آوره!