بعدازظهر یه تاپیک زدم همه منو خوردن یعنی خانواده ها انقد نسبت به هم بی مهر هستن انقد نسبت به بچه هاشون بی مسئولیت هستن که من خواستم مامانم دوهفته بیشتر پیشم بمونه متوقع هستم و زیاده خواه و لوس.چیز زیادی خواستم اونوقت اگه تنها باشم و بچم از گرسنگی هلاک شه چیز طبیعیه مشکل جسمی من دست خودم نیست که.یه سریا هم گفتن بگو مادرشوهرت بیاد من الان از نظر روحی مامان خودمو میخوام نه مادرشوهرمو الان حضور مامان خودمو نیاز دارم.واقعا نمیتونم هضم کنم چرا انقد سنگدل شدن آدما
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تاپیکتو خوندم خوب خونتون راحت نیست حالا نمیدونم چرا شوهرت میگه مامانت دوستت نیست ولی میدونم حق نداره اظهار نظر کنه بعدم خوب بنده خدا شاید خسته شده میدونم سختته ولی بگو شوهرت مرخصی بگیره نمیتونه پرستار بیار یه روز در میون یا کار گر بیار دیگه بعد یکماه باید رو پا شده باشی بچه داری همینه من بچم سه سالشه یه خواب راحت ندارم
عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه
من زایمانم انقد سخت بود ۲۰ روز پیش تا ده سانت رفتم بچه نیومد بردنم سز اورژانسی بیحسی زدن وسطش حس کردم بیهوشمم کردن بعدش زخمم دوبار باز شد عفونت کرد ولی الان خوابم سنگین نیست خیلی سبک شده از وقتی بچه اومده فقط هفته اول گیج و منگ بودم
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
عزیزم تو خودت میگی همسرت مادرتو بیرون کرده، بنده خدا یعنی نباید یه جوری ناراحتیشو نشون بده پیشت نمونه، تازه علت اصلی هم که نگفته گفته دزد اومده که ناراحت نشی، هر کی دیگه هم جای مادرت بود با رفتار همسرت نمیموند
لطفاً بیشتر از این مادرت رو کوچیک نکن
قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...