2777
2789
عنوان

در سال چقدر هزینه لباس خونگی میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 36 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعتیاد دارم  ماهی دودست میگیرم تو خونگی و یه دست لباس خواب

منم

چقدر میشه هزینه ش؟

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

من مثلا هروقت برم بیرون از لباسی خوشم بیاد میخرم یا مثلا پول ک داشته باشم یاهروقت نیازم باشه میخرم برای روحیه خودم🙂🦋 الان یکم وسیله داشتم یه سری ام دادم بیرون رفت  اگه کسیومیشناسید از شهرقدس باشه بهم بگین بدم بهش 🌸💜🦋

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️

من همه لباسام داغونن ولي خوب باهاشون سر ميكنم بچه ها يه سؤال داشتم لباس زمستوني هام تو أنبار تو پلاستيك بود الان پوشيدم شون بدنم پر ازگزش حشره شده چيكاركنم

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
میشه بگی چقدر

عزیزم تقریبا۲الی۳تومن

شایدازلباس خونگی سیرشم ولی ازلباس بیرونی اصلاا سیرنمیشم شده۱۰میلیونم توکارتم باشه ب چیزای دیگه غیرلباس اصلافک نمیکنم😐😂

واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱
عزیزم تقریبا۲الی۳تومن شایدازلباس خونگی سیرشم ولی ازلباس بیرونی اصلاا سیرنمیشم شده۱۰میلیونم توکارتم ...

منم معتاد لباسم😭😭😭😭

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

2790
2778
2791
2779
2792