2777
2789
از مادرشوهر. من بدترم داریم ؟؟؟ بابام رو تخت بیمارستانه من باید دورش باشم خانم از دیروز امده ک‌یه و ...

خدا لعنتشون کنه بخدا وقتی ماها راضی نباشیم آخر و عاقبتشون چی میشه تو پاشو برو بذار تنها بمونه

از مادرشوهر. من بدترم داریم ؟؟؟ بابام رو تخت بیمارستانه من باید دورش باشم خانم از دیروز امده ک‌یه و ...

واااا عجب رویی داره 

خیلی راحت بگو ببخشید باید برم به بابام سر بزنم 

بزار چند ساعت برو بیرون پیش بابات 

اونها الان بهت احتیاج دارن 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا لعنتشون کنه بخدا وقتی ماها راضی نباشیم آخر و عاقبتشون چی میشه تو پاشو برو بذار تنها بمونه

دیروز از لجش گفتم بشین تو ماشین مراقب بچه ها باش ما بریم 

ده بار زنگ زد منو گذاشتید تو ماشین با دوتا بچه زودتر بیاید

امروز خواهرم امد ناهار ببره ده بار پرسید چقدر گذاشتی خواهرت شوهرش کو ک خودش امده ببره چرا تو نیومد منو دید نیومد هی میزنم به اون راه باز میپرسه اخه لعنتی ناهارتو و مادرپدرم یکی بوده دیگه جلو چشمته چیز دیگه درست نکردم ک 

الانم باز شام سوپ گذاشتم هی پرسید این اندازه باباتم هست خو لعنتی پسرت از قبال بابام خونه و ماشین و کار داره ک حرص میزنی دو لقمه اینا بخورن

واااا عجب رویی داره  خیلی راحت بگو ببخشید باید برم به بابام سر بزنم   بزار چند س ...

هی زنگ میزنه دیروز رفتم ده دقیقه هم نشد هی زنگ زد بیا منو با دوتا بچه تنها گذاشتی به شوهرم زنگ نمیزنه چون میدونه جوابشو میده هی به من میگه 

الان شوهرم گفت حاضر باش ناهارمو خوردم منو تو بریم ده بار گفته کجا برید بچه هارو میبرید منم ببرید دور بدید اصلا موقیعت شناس نیست

بگو به شما ربطی نداره رو نده اصلا

من رو نمیدم بهش اینقدر میپرسه ک بهش بی احترامی کنم تا دعوا بندازه همش میگه تو هرچی بهت میگن جواب نمیدی یعنی سوخته ادم حسابش نمیکنم 

الان رفته اتاق بچه هارو تخت خوابیده که ما میریم بگه خوابم مراقب نیستم

چه پرو خونه اش نزدیکه بیدارش کن بگو ما سر راه میرسونیمت 

نه دوره بعد چندماه حالا ک فهمیده باید همش دور بابام باشیم و پسرش باید بیاد پیش خانوادم بدو امد ک یه وقت پسرش نیاد و از مال پسرش اونوری نره 

بچه مدرسه ای دارم اونو هم پر میکنه میندازه رو سرم

نه دوره بعد چندماه حالا ک فهمیده باید همش دور بابام باشیم و پسرش باید بیاد پیش خانوادم بدو امد ک یه ...

خیلی سخته ببین همسایه ما مادرشوهرش هر روز میومد اینم من شنیدم چند بار دوایی حسابی راه انداخت این زنم نیومد بی احترامی نمیکرد ولی دعوا باهاش کرد دیگه زنه نمیاد یا کمتر میاد فقط برات دعا میکنم منم پدرم سرطان گرفت حداروشکر خوب شد ایشالا پدرشما هم حوب بشه

خیلی سخته ببین همسایه ما مادرشوهرش هر روز میومد اینم من شنیدم چند بار دوایی حسابی راه انداخت این زنم ...

پدر منو دکترا جوابش کردن دیگه چیزی ازش نمونده یه مرد ۷۵کیلویی ۳۵کیلو مونده 

سرطان معده از نوع گرید ۴داشته معده رو برداشتن از جمعه سه تا شلنگ به ریه راست سه تا شلنگ به ریه چپ وصل کردن اب ریه تخلیه بشه ساعت ۸شب باز دکتر قلب میخواد بیاد یه شلنگ دیگه به قلبش وصل کنن ابشو بکشن 

اسیت شکمشو جدا خالی کردن غذا نمیتونه بخوره راه نمیتونه بره نفس کم میاره

تو این شرایط باید مادرشوهر داری کنم

پدر منو دکترا جوابش کردن دیگه چیزی ازش نمونده یه مرد ۷۵کیلویی ۳۵کیلو مونده  سرطان معده از نوع ...

وای بنده خدا شرایطش حاده بیخیال مادرشوهره اصلا حس کن تیست بخدا فقط برو پیش پدرت