2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو روستا عزیزم.. اتاق مخصوص ساختن براشون روزا بیرونن شبا تو اتاق

ای جوووونم پس جاشون خوبه واسه منم براش پارک بازی گذاشتم ولی بیشتر تو خونه میچرخه خیلی ناز نازیه و نوازش دوس داره

ای جوووونم پس جاشون خوبه واسه منم براش پارک بازی گذاشتم ولی بیشتر تو خونه میچرخه خیلی ناز نازیه و نو ...

با جیش هاش چیکار می‌کنی !؟ آخه خیلی بو دارن

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
ای جوووونم پس جاشون خوبه واسه منم براش پارک بازی گذاشتم ولی بیشتر تو خونه میچرخه خیلی ناز نازیه و نو ...

عزیزم😍

منصفانه تر این بود که هرکس تاوان نفهمی خودش را میداد..

باید تو جایی که ادرار میکنه وود استیک بریزید تا بوی ادرارشو بگیره 

وود استیک چیه همون خاک اره منظورته!؟ 

اگه اونه اره می ریختیم ولی کلا خرگوش هرچی بزرگتر میشه ادرارش بیشتر و بد بوتر میشه 

تازه من احساس میکنم خرگوش اصلا نمیتونه مثل سگ گربه یا پرنده به صاحبش احساس خاصی پیدا کنه 

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
وود استیک چیه همون خاک اره منظورته!؟  اگه اونه اره می ریختیم ولی کلا خرگوش هرچی بزرگتر میشه اد ...

اینه وود استیک ،زمان میبره تا خرگوش به صاحبش وابسته شه ،خرگوشا وقتی شما رو لیس میزنن یعنی دارن بوستون میکنن و دوستون دارن وقتی چونشونو بهتون میمالن یعنی شمارو مال خودشون میدونن و نشونه گذاری میکنن

وود استیک چیه همون خاک اره منظورته!؟  اگه اونه اره می ریختیم ولی کلا خرگوش هرچی بزرگتر میشه اد ...

خرگوش لوپ هوش خیلی زیادی نسبت به خرگوشای دیگه داره و صد در صد اگر رابطه ی خوبی باهاش داشته باشید لیستون میزنه ،وقتی خوابید میاد پیشتون بوتون میکنه چونشو بهتون میماله ,و حتی اسمشم یاد میگیره 

من حتی خیلی از پیج هارو دیدم که خرگوششون فرمان های بیا و بچرخ و بزن قدش و وایسا و یاد گرفتن وای خب همه ی اینا نیاز داره به تمرین مداوم و زمان گذاشتن