2777
عنوان

بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 41 پست
منم خیلی دوس داشتم و شوهرم همش میگفت هروقت خودت اماده بودی بگو خودم دوبار رفتم آزمایشا و سونوهای قبل ...

الللللهیییی عزیزم انشالله زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه 😍😍🌹🌹

منم خیلی دوست دارم اصلا میریم ی جا میبینم بچه دارن غش میکنم واسه بچه هه همش میگم چرا نباید بچه خودمو بغل بگیرم

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر🌹❤️
اگر بگم حق  میدم ناراحت میشی؟ مسایل مالی مسیولیت یه بچه‌کوچیک  ترس از اینده  خس ...

از نظر مالی مشکلی نداریم چون خونه از خودمونه درآمد همسرمم خوبه خداروشکر خانواده هامونن خیلی هوامونو دارن 

ولی نخواستن همسرم بخاطر همون دو نفره بودنه میگه من هنوز با تو زیاد وقت نگذروندم که یکی بیاد بینمون فاصله بندازه😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب همین الان که بچه به دنیا نمیاد حالا تا اقدام کنی ،بعد تو بهترین حالت یکماه بعدش باردار میشی و تو ...

حرف منم همینه میگم تا ما بخوایم اقدام کنیم یکی دو ماه زمان میبره بعدشم معلوم نیست که بار اول بگیره یا نه😐🤦تا بچه هم بیاد بقول شما ۹ماه طول میکشه ولی راضی نمیشه ک 

خواستم ببینم خانومایه دیگه چجوری راضی کردن ک دیدم قضیه برعکسه😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از نظر مالی مشکلی نداریم چون خونه از خودمونه درآمد همسرمم خوبه خداروشکر خانواده هامونن خیلی هوامونو ...

همسرم من سر یه هفته به‌کل نظرش تغییر‌مرد ینی ۲ سال حرفش میشد میگفت اصلا یهو  گیر داد بچه بیاریم 🙄😐منم نزدیک یک سال و نیم  الکی به بهانه دکتر و دندون و رژیم گفتم‌نه خدایی اونم گیر نمیداذ ولی میگفت دلم میخواد تا خودم به نتیجه برسم  شد این ماه که این ماهم نشد 🥴🥴

همسرم من سر یه هفته به‌کل نظرش تغییر‌مرد ینی ۲ سال حرفش میشد میگفت اصلا یهو  گیر داد بچه بیاریم ...

انشالله به همین زودیا خبرای خوب میشنویم از شما 

دعا کن برا منم راضی بشه🙈❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حرف منم همینه میگم تا ما بخوایم اقدام کنیم یکی دو ماه زمان میبره بعدشم معلوم نیست که بار اول بگیره ی ...

جلوگیری چجوری میکنی؟ تا بهت بگم

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
جلوگیری چجوری میکنی؟

طبیعیه چیز خاصی مصرف نمیکنم 

خودش حواسش خیلی جمه😐🤦

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الللللهیییی عزیزم انشالله زیر سایه پدر مادر بزرگ بشه 😍😍🌹🌹 منم خیلی دوست دارم اصلا میریم ی جا می ...

سلامت باشی گلم

عزیززززمممم حسی ک من داشتم دقیقا همین بود منم دلم غش میرفت برا بچه ها مردم اما دلم میخاست لااقل چندسال از ازدواجمون بگذره یکم بفهمیم زندگی مشترک چیه ک دیگ دیدم سنم بره بالا خوب نیس یهو تصمیم گرفتمو شد خداروصدهزار مرتبه شکر

توام ب شوهرت بگو خوبه الان هی بگیم بچه نمیخایم بعد خدای نکرده بیفتیم ب مشکل و هی خرج دوا و درمون کنیم تا خدا بهمون ی بچه بده ان شاءالله ک راضی میشه 

خداروشکر ❤️

انشالله به همین زودیا خبرای خوب میشنویم از شما  دعا کن برا منم راضی بشه🙈❤️

راضی میشه عزیزم بزید بگردید خوشیاتون که به حد برسه خودش بهت حمله میکنه 

انشالله کلا یه بار اقدام داشتیم اونم نه تو‌دوران باروری بالا  امیدی به این ماه نیست 

طبیعیه چیز خاصی مصرف نمیکنم  خودش حواسش خیلی جمه😐🤦

محکم بغلش کن نزار تکون بخوره😁🤦🏼‍♀️

اگر طبیعی هست که احتمال بارداری ناخواسته خیلی زیاده.

من بچه دومم همینجوری باردار شدم،و اصلاً نفهمیدیم کجا از دستش در رفته.

بعد شوهرم مخالف بچه دوم بود ولی دیگه گل پسرم تو شکمم بود و من با وجود اینکه 4هفته ام بود که متوجه بارداریم شدم زیر بار سقط نرفتم و از بچه ام مراقبت کردم.

چند وقته ازدواج کردی؟

سلامت باشی گلم عزیززززمممم حسی ک من داشتم دقیقا همین بود منم دلم غش میرفت برا بچه ها مردم اما دلم م ...

بخدا همش نگرانیم از همینه آدم نمیدونه با اولین اقدام میشه یا نه 😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راضی میشه عزیزم بزید بگردید خوشیاتون که به حد برسه خودش بهت حمله میکنه  انشالله کلا یه بار اقد ...

حمله می‌کنه😁😂🤭

راضی میشه عزیزم بزید بگردید خوشیاتون که به حد برسه خودش بهت حمله میکنه  انشالله کلا یه بار اقد ...

هرچی صلاحه پیش بیاد عزیزم🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40
محکم بغلش کن نزار تکون بخوره😁🤦🏼‍♀️ اگر طبیعی هست که احتمال بارداری ناخواسته خیلی زیاده. من بچه ...

این چیزا روش جواب نمیده باید چیز خورش کنم متوجه هیچی نشه😂😂😂

ی ساله ازدواج کردیم ی سالم نامزد بودیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40