2821
2789
عنوان

خیلی دلگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 48 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دخترعمو منم همین مشکلو داش خواستگارا میومدن صحبت میکردن میرفتن دیگ خبری نمیشد 

زنموم سرکتاب گرف گف طلسم کردن دخترتونو 

طلسمو باطل کرد اولین خواستگار اومد اوکی شد الان س تا بچه داره

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️
وای دقیقا منم مثل شما همه میگن خوشگلم ،هم تو قضیه ازدواج هم کارم گره افتاده بخدا خیلی دلم گرفته و اف ...

اره نمی دونم چرا

یه خواستگار پیمانکار داشتم اجیش معرفی کرد منو خود پسره و مامانش هم بیرون منو دیدن و پسندیدن 

و قرار گذاشتن اومدن خونه بعد رفتن دیگه نیومدن فقط گلش برام مونده 

خیلی ناراحت شدم

حالا تنها کاری ک ازدستم برمیاد برات دعا میکنم ک انشااله خدا گشایشی برات ایجاد کنه هرچند ک منم مثل خو ...

وااای عزیزدلم ممنونم منم براتون دعا می کنم ان شاءالله که خدا خودش گره ها رو باز کنه

اره نمی دونم چرا یه خواستگار پیمانکار داشتم اجیش معرفی کرد منو خود پسره و مامانش هم بیرون منو دیدن ...

عزیزدلم سرکتاب باز کن شاید طلسمت کرده باشن 

بالاخره بدخواه و حسود همه جا هست

کاربری دست دونفره😊
دخترعمو منم همین مشکلو داش خواستگارا میومدن صحبت میکردن میرفتن دیگ خبری نمیشد  زنموم سرکتاب گر ...

واقعااا چقدر خوب چطور باطلش کرده عزیزم پیش کی میشه ازش بپرسی پیش کی باطل کرده و شماره ای از اون برام بگیری

واقعااا چقدر خوب چطور باطلش کرده عزیزم پیش کی میشه ازش بپرسی پیش کی باطل کرده و شماره ای از اون برام ...

اکه دوس داری درخواست دوستی بده شماره واست بفرستم 

این سرکتاب رایگان میگیره ولی واسه باطل کردن فکر کنم هزینه بگیره

کاربری دست دونفره😊

من عادتم بود مجردیم همیشه و مدام آیت الکرسی میخوندم . ببین خواستگاریم نیومده خونه مون انقدر زنگ و پیام و پیگیر بودن و عجله داشتن و گل و شیرینی و طلا میخریدن میگفتن فقط دخترتون رو زود بدید ، دو هفته ای عجله ای  عقدم کردن . در صورتی که بزرگ های فامیل میومدن به خانواده شوهرم میگفتن برای دخترامون بیایید خواستگاری، حتی روز عقدمون خودم شاهد بودم تلفنی زنگ زدن از شوهرم خواستگاری کردن . میخوام بگم تو به خدا توکل کن ، چهار قل و آیه الکرسی بخونید، خواستگاری و ازدواجتون راحت میشه.

🌺✍🏻گاهی هیچ کس نمیداند در کجای دلت چه دردی نهفته است تو خود میدانی وخدایت
واقعااا چقدر خوب چطور باطلش کرده عزیزم پیش کی میشه ازش بپرسی پیش کی باطل کرده و شماره ای از اون برام ...

راستش من زیاد به دعا نویس اعتقاد نداشتم،ولی پسر عمم ۴۰ سالش بود ،اصلااا زیر بار ازدواج نمیرفت و ب هیچ دختری نگاهم نمیکرد ،رفتن پیشه دعا نویس طلسمش کرده بودن دعا نویس باطل کرده بود و ب عمم گفته بود نهایت تا یک ماه میگه من زن میخام ،ک بعد دوهفته گفته بوددمن فلانی رو میخام همونم گرفت و الان یه پسر دارن