2777
2789
عنوان

بچه اول به کی میکشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3947 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی رسما منوباباش این وسط هیچ کاره ایم  

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 
من پسراولم شبیه عموی خدابیامرزش  پسردومم شبیه اونیکی عموش  دخترم شبیه عمش     ...

پ تو. چ نقشی داشتی اونوسط 😂😂مث من ک اینقد درد بارداری و تهوع و بعد زایمان مال من بعد پدر شوهرم سرخود رفته اسم انتخاب کرده😂😂😂

و خدایی که بشدت کافیست
عع😅

مادرشوهرم عممه من خودم بچه بودم همه میگفتن شبیه همین عمم هستم🤣

دیگه فک کن چقدر تو در تو شده قبافه بچم ولی ناراحت نیستم چون مادرشوهرم خوشکله انصافا

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
من پسراولم شبیه عموی خدابیامرزش  پسردومم شبیه اونیکی عموش  دخترم شبیه عمش     ...

😂😂😂

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
این یکم بده😐😅خدا بچه هاتو حفظ کنه خاهرم

ممنون 

خدارو شکر که خوشگلن  

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین