2777
2789
عنوان

دل شکسته من😔

206 بازدید | 20 پست

خانوما بچم مریض شده نوزاده ده ماهشه میشه دعا کنید خوب بشه قلبم داره از غصه میترکه 

😭😭🥲🥲🥲😔😔 نصف شبه کسیو ندارم ببرم دکتر ، 

بابای بیشرفش ۷ماهه بیرونمون کرده قلبم داره میترکه ک بچه طفلکم بابا نداره ک نصف شب هم ببرتش دکتر

خبرمرگم اومدم یه مسافرت دلم بازشه ازغصه هام ، بدتر زندگی فامیلامو عشق حالشونو با شوهروبچه هاشون دیدم دلم شکست بچمم مریض شد

تورو خدا شماها مادرید دعا کنید بچم چند شبه بیقراره 

😭😭😭😭🥲🥲🥲

یا فاطمه زهرا ❤️

میشه برای تنها حاجتم یه صلوات بفرستی ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا پسرمنم همین الان دوبار بالا اورد وحالش خوب نیست و نمیتونم دکترببرم  به خدا هم خودم هم پدرش نشستیم گریع کردیم بالاسرش. یافاطمه زهرا نگاه دل هممون کن فقط خودت میدونی چه زجری میکشیم 😭😭

ازبچگی آرزوی یه جفت النگو طلا داشتم😀 میشه دعاکنیدیه روز دستم کنم.. هرچندمیدونم نمیشه😀😀به نیتم یع صلوات
دقیقا پسرمنم همین الان دوبار بالا اورد وحالش خوب نیست و نمیتونم دکترببرم  به خدا هم خودم هم پدر ...

الهی به حق علی و اولاد علی هیچ بچه ای مریض نباشه گلم براش حمد شفا میخونم 

چه روزگار سختی رو داری میگذرونی ولی میدونم تموم میشه  شوهرت اصلاح میشه میاد دنبال تون

انقدر دلم پره شام مثل سنگ از گلوم رفت پایین، وقتی دخترداییم بچش گریه میکرد باباش اومد گرفتتش کمکش کرد بازی کرد ، بعد بچه نوزاد من چند ماهه ... اونم بخاطر یه زن خراب! خدا هیچکسو یه لحضه هم جای من نزاره 

انقدر دلم پره شام مثل سنگ از گلوم رفت پایین، وقتی دخترداییم بچش گریه میکرد باباش اومد گرفتتش کمکش کر ...

عزیزم دست از مقایسه کردن بردار وگرنه اعصاب برات نمیمونه

خدا روشکر لااقل دخترداییت شوهرش خوبه

انشالله شوهر شمام سرش به سنگ بخوره برگرده

اسهال شدید و سوختگی کرفته بعد چندشبه مدام بی قراره😭😭 کسیو هم ندارم 

خداب دلت آرامش بده و کمکت کنه.برای سوختگی پای بچه نشاسته با اب حل کن بزن .حتما دکتر ببرش آب بدنش بره اسهال شدید باشه خدایی نکرده بستری میشه 

عزیزم پودر پدی لاکت فردا بگیر تو ماست یا آب یا ابمیوه قاطی کن بش بده سریع خوب میشه برا سوختگی هم کرم کالاندلا بزن ی لایه زخیم تا صبح خوب میشع الان بازش‌‌بزار

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
اسهال شدید و سوختگی کرفته بعد چندشبه مدام بی قراره😭😭 کسیو هم ندارم  

ادرارسوختگی؟

وازلین یاروغن نباتی بزن .

اسهال هم دکتر باید ببری دیگه ، تامین اجتماعی نمیتونی ببری؟

سختته عزیزم . ان شاء الله که حل میشه

مرنج و مرنجان
عزیزم پودر پدی لاکت فردا بگیر تو ماست یا آب یا ابمیوه قاطی کن بش بده سریع خوب میشه برا سوختگی هم کرم ...

قطره پدی لاکت داره بدم؟؟چقدر

ادرارسوختگی؟ وازلین یاروغن نباتی بزن . اسهال هم دکتر باید ببری دیگه ، تامین اجتماعی نمیتونی ببر ...

ن پوشک مارک متفرقه زدم دوبار ، سوخته بدنش یا شاید بخاطر اسهالشه ک سوخته ولی امروز دیدم قرمزه زیادذد