درود بر شما .کار سوال در مورد دارو و بیماری داشتید با کمال میل و تمام وجود درخدمتم. خوشحال میشم بتونم کار و کمکی هرچند کم و کوچک براتون انجام بدم
زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&
زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&
شما روانشناس هستید یعنی شماره نظام دارید ؟میخواستم چند تا راهنمایی بگیرم ازتون در زمینه زندگیم
با اجازتون.خوشحال میشم بتونم کمکی راهکاری اراعه کنم
همسر من از روز اول خواستگاری که ده سال قبل بود شغل دیگه ای داشت که بعداً نگرفت و با برادرانش مجدد شریک شدند در کار و مال . اما شراکت اینا اصلا روی حساب و کتاب نیست و سهام هر کس مشخص نیست بعد از یک مدت با بقیه جدا شدند و الان با یک برادر شریک هست که اون ۶۰ درصد سهام داره ما ۴۰ درصد . ولی هنوز نه مکتوب هست نه حساب کتاب هیچی نیست ولی توی کاری که هستند ساختمان سازی هست و مثلاً ۹ واحد آپارتمان بنام برادرشوهرم هست ولی نهایتا ۲ واحد به نام همسرم هست میگه پولها دست منه تو وارد این مباحث نشو اینا خط قرمز هستند. اما ناراحتی من از کجاست . از این جاست که ما بچه نداریم ولی اون برادر سه تا بچه داره و همه چی بنامش هست اگر خدایی نکرده فردا یکی طوریش بشه من نمیتونم اثبات کنم که فلان قدر سهم همسرم بوده و تازه همون دو تا آپارتمان رو همسرم به نام یک برادر دیگرش زده میگه مهریه ت زیاده برای همین اموال بنام خودم نگه نمیدارم در حالیکه توی این ده سال من حتی یکبار هم حرف مهریه نزدم و با اینکه من راهم از مادرم ده ساعت دور هست و اومدم شهر غریب با کلی سختی و تنهایی و مشکل ناباروری هم از همسرم هست به پاش موندم . یکی اینکه چطوری متقاعدش کنم که همه چی رو مکتوب کنند و شفاف کنند و به نام خودش بزنه سهم خودشو ؟ دوم اینکه چطور اعتماد سازی کنم چون ما اختلاف زیاد داریم اکثرا هم بخاطر مخارج اون یکی برادره هست چون من دارم با درک زندگی میکنم ولی میبینم اون یکی جاری داره حسابی پول خرج میکنه . سوم اینکه چکار کنم کارها و تقلید ها و حسادت های این جاری من به چشمم نیاد هر کاری میکنم نمیشه چون آدمیه که داره حتی مارک لوازم منزل و حتی نوع لباس پوشیدنش رو عین من میکنه من واقعا اذیتم
ببخشید طولانی شد. خلاصه همسرم بعد از ده سال مرارت و اجاره نشینی و سختی و اینهمه مشکلات تازه داره میگه بخاطر مهریه من اموال بنامش نگه نمیداره چون هم خودش هم من حقوق خوندیم .