2777
2789
عنوان

چاق بودن زن

| مشاهده متن کامل بحث + 2826 بازدید | 84 پست
اتفاقا یکی از دوستانم همینطوره، دختر قد بلند و هیکلی و تپل، دوتا هم زایمان کرده پسر لاغر و ظریف ...

پدر و مادر داماد خیلی تو فکرن انگار غصه دارن این مارو ناراحت میکنه یا با غصه نگاشون میکنن و بعد میرن تو فکر ما احساس کردیم اونا هم ناراحتن فقط به خازر دختر و پسر سکوت کردن 

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توروخدا توروخدا توروخدا توی این مسائل که فقط به همون دو نفر مربوطه دخالت نکنید حتی اگه میبینید بقیه دارن دربارش نظر میدن هم بحث رو عوض کنید

من یکی از عاشقانه ترین رابطه هایی ک دیدم سر همین قضیه بهم بخورد

شاید فکر کنید این چیزا اونقدر تاثیر نمیذاره ولی وقتی همه بگن و به گوش خانواده پسر برسه و …🤦🏻‍♀️ تا نبینید نمیتونید بفهمید چی سرشون میاد

هنوزم بعد کلی سال نتونستن همو فراموش کنن…

من با استارتر نیستم احتمالا که ایشون جوری نگفتن که به گوش خود زن و شوهر یا خونواده هاشون برسه 

ولی کلا چون بحثش شد گفتم بگم

دیگه وقتی خودشون براشون مهم نیست بقیه چیکار دارن؟؟؟؟جسارتا شما چه نسبتی دارید باهاشون که نگرانید؟

از خواهر برام نزدیک تر و زندگیش برام مهم پدر شوهر و مادر شوهرش کلا تو مراسم عقدشون تو فکر بودن و سکوت کرده بودن و این مارو نگران کرده مخصوصا مادرش 

توروخدا توروخدا توروخدا توی این مسائل که فقط به همون دو نفر مربوطه دخالت نکنید حتی اگه میبینید بقیه ...

اره میدونم ما چیزی نگفتیم اصلا اصلا کلی هم پیششون شادی کردیم ولی نگاه اطرافیان و پچ پچ و پوزخندشون ادم اذیت میکنه یا یه شوخی مسخره کردن 

پسرخالم با یه دختر ازدواج کرد دختر قد کوتاه چاق پسر خالم یکم قدش بلند تر لاغر بعد پسرداییم جلوی ما مسخرش میکنه به دختره میگه تپه الانم دختره حاملست میگه تپه بود تپه ترم شد

پسرخالم با یه دختر ازدواج کرد دختر قد کوتاه چاق پسر خالم یکم قدش بلند تر لاغر بعد پسرداییم جلوی ما م ...

خوب ناراحت نمیشه

خوب ناراحت نمیشه

جلوی ما میگه ولی کلا همه تعجب کردن چرا پسرخالم اینو گرفته روز عقد دختره گن پوشیده بود و صورتشم با آرایش لاغر شده بود همه می‌گفتیم وای چه خوشگله فرداش دیدیم خیلی فرق میکنه و اصلا به پسرخالم نمیومد 

از خواهر برام نزدیک تر و زندگیش برام مهم پدر شوهر و مادر شوهرش کلا تو مراسم عقدشون تو فکر بودن و سکو ...

انشالله که همچین اتفاقی نمی افته ❤عشق اگر واقعی باشه هیچی حریفش نیست....من خودم انقدر همسرم واقعا عاشقمه و وفاداره که خیلی کم پیش میاد به زیبایی یا بی حجابی خانم های دیگه حسودی کنم طبیعتا از من زیباتر زیاد پیدا میشه ولی اون چیزی که دونفرو کنار هم نگه میداره عشق و وفاداریشونه نه زیبایی و خوش اندامی طرف مقابل....حالا که ازدواج کردن و خودشون راضی ان اطرافیانم باید فقط دعای خیر بکنن براشون☘

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
پسرخالم با یه دختر ازدواج کرد دختر قد کوتاه چاق پسر خالم یکم قدش بلند تر لاغر بعد پسرداییم جلوی ما م ...

کار  اشتباهیی میکنه. خودشو  یه بار جای اون بزاره  ببینه چقد ناراحت کننده اس  بخاطر چاقی لاغری   قد کوتاهیی و.‌‌.. خدا به آدم داده  همدیگه رو مسخره کردن 

خیلی  ها هستن  بخاطر  مریضی چاق شدن  دست خودشون نبوده   ممکنه  سر هر آدمی هم بیاد