2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اوایلش

الانم پدرشوهرم‌فوت شده انگار ابر سیاه رو سرمه

مثه سگ میترسم

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤

ی دلخوشی بدست بیاری درست میشه من زیاداینجوری شدم

مرا تاجان بُود جانان توییh♡a  من یه دختر دهه هشتادیم که کلی سختی کشیدم وهمه نوجوانیمو باگریه وسختی گذروندم توروزای سخت هیچکس کنارم نبود،من یه دخترتنهاولی قویم که تونستم ازاون روزا بگذرم والان به عشقم رسیدم و زندگی آرومی دارم خیلی ناامید شدم خیلی دلم گرفت خیلی کفر کردم ولی خداهوامو داشت،خدایا خیلی عاشقتم.عاشق کاکائو و شیرینیایی هستم که خودم درست میکنم،آشپزی خوبی دارمو همسری عاشق دسپختمه😝وزن فعلیم ۷۴توی رژیمم و هدفم رسیدن به وزن۵۶کیلوئه و فقط باکالری شماری،ورزش وغذاهای سالم دارم سعی میکنم💪عاشق شهرم همدانم❤️آهنگای شاد خیلی دوس دارم و رنگ آبیم رنگ‌موردعلاقمه،متاهل ومتعهدم
من اوایلش الانم پدرشوهرم‌فوت شده انگار ابر سیاه رو سرمه مثه سگ میترسم

خب گلم بعد از دست دادن یک عزیز کاملا طبیعیه حتی تا ۶ ماه اما بازم باید حواستون به خودتون باشه 

روانشناس هستم.کمک خواستی درخواست دوستی بده ❤️
خب گلم بعد از دست دادن یک عزیز کاملا طبیعیه حتی تا ۶ ماه اما بازم باید حواستون به خودتون باشه 

اره

ولی من ۴ساله درگیرم

حدود ۴۰درصد بود

بیشترم مشکلم پانیکه

حمله اضطراب😭

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
اره ولی من ۴ساله درگیرم حدود ۴۰درصد بود بیشترم مشکلم پانیکه حمله اضطراب😭

کلا اضطراب و افسردگی بهمدیگه ربط دارن همیشه.پیش مشاور رفتین تابحال؟

کلا اضطراب و افسردگی بهمدیگه ربط دارن همیشه.پیش مشاور رفتین تابحال؟

اره

یمدت دارو بعد مشاوره

پانیکم بخاطر فوت کسی بیشتر میشه و بعد از چندروز بهتر میشم

النم چون پدرشوهرمه و ۲۰ساله عروسشم خب بیشتر اذیت میشم

اره یمدت دارو بعد مشاوره پانیکم بخاطر فوت کسی بیشتر میشه و بعد از چندروز بهتر میشم النم چون پدرشو ...

حق داری عزیزم با خودت مهربون باش سعی کن تکنیک هایی که مشاور یادت داده حتما این روزا انجام بدی استمرار مهمه

حق داری عزیزم با خودت مهربون باش سعی کن تکنیک هایی که مشاور یادت داده حتما این روزا انجام بدی استمرا ...

روبرو شدن با ترس

خب رفتم جنازرو دیدم

گریه کردیم شیون کشیدیم 

بروز احساسات در لحظه

الان اروم شدیم و اومدیم خونه برادرشوهرم ولی تا چندروز نگذره من همین حالتم😑

روبرو شدن با ترس خب رفتم جنازرو دیدم گریه کردیم شیون کشیدیم  بروز احساسات در لحظه الان اروم ...

خب حق داری گلم تا ۴۰ روز هم همین حالتی حالت غم.گریه مردن توی جمع خانواده همسرت بودن شرکت در مراسم سوگ اینا تا ۴۰ روز کمکت میکنه

خب حق داری گلم تا ۴۰ روز هم همین حالتی حالت غم.گریه مردن توی جمع خانواده همسرت بودن شرکت در مراسم سو ...

فقط اینکه میتونستی بالای سر جنازه نری اگر حستو بدتر میکرد