2789
عنوان

سوال دینی

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 52 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وَلَا تَقْتُلُوا أَنْفُسَكُمْ ۚ إِنَّ اللَّهَ كَانَ بِكُمْ رَحِيمًا خودکشی نکنید ،خدا نسبت به ...

حرفاتون خیلی خوب بود ممنون از راهنمایی هاتون . بیشتر بهش فکر میکنم

واقعا خودکشی رو به کسی توصیه نمیکنم . ولی من دیگه حتی خانوادمم پشتم نیست که بگم یه امیدی دارم برای ز ...

حالا ک دودلی یه کم بصبر تا هم مدتت تموم شه شاید حکمت خداست ک بیشتر فکر کنی و عاقلانه تصمیم بگیری یادت باشه آدمای ضعیف خودکشی و راه حل مشکل میدونن بمون و بجنگ 

با یه مشاور صحبت کن خیلیا بعد از خودکشی بلافاصله پشیمون شدند حتی شرایطشون بدتر از تو بوده ولی حاضر بودن باز برگردند به قبل خودکشی

شما الان همون قبل خودکشی هستی این بزرگترین فرصته لطفا بیشتر فکر کن با یه نفر درد دل کن سبک شی

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
حالا ک دودلی یه کم بصبر تا هم مدتت تموم شه شاید حکمت خداست ک بیشتر فکر کنی و عاقلانه تصمیم بگیری یاد ...

چشم .به صحبت هاتون فکر میکنم .متشکرم بابت راهنمایی های ارزشمندتون

چشم .به صحبت هاتون فکر میکنم .متشکرم بابت راهنمایی های ارزشمندتون

خیلی خوشحالم خیلی چون دختر حرف گوش کنی هستی من ک بنده خدا هستم حیفم میاد جهان هستی بدون تو باشه اونوقت دلت میاد خدای مهربونو از خودت ناراحت کنی و تو دنیایی ک بهت ارزونی کرده نباشی

باش و ازش کمک بخواه میبینم روزی ک تاپیک زدی و ب این روزا میخندی و شکر میکنی خدا رو ک فرصت بهت داده باشی و بهترینها رو بسازی🌹🌹

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞