2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

:))) خیلی از خانم ها هم همین عددو گفتن

برعکس بقیه خانوما اصلا از هیچی بدم نمیومد .با اینکه در حالت عادی آدم بد غذا و کم غذایی هستم اما تو بارداری شبیه هیولا غذا میخوردم.دائم گرسنه بودم 

دکترم هر بار دعوام میکرد بابت وزنم.از ۶۰ شدم ۸۵

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
منم ممکنه تو این یه ماه  ونیم یهو خیلی چاق شم؟

بله ممکنه چون جنین داره بیشتر از قبل وزن میگیره و شما هم به خاطر سنگین شدن جنین فعالیتتون کمتر میشه  

اما تمام تلاشتون رو بکنین که روند فعالیت قبل رو ادامه بدین و مواد غذایی مقوی و کم حجم و کم چرب زیاد بخورین

۱۰ کیلو اضافه کردم بچم هم۳۴۹۰ بود  روز چهلم بعد از زایمان ک رفتم دکتر ۱۰ کیلو رو کم کردم ولی ال ...

هیگل تون اون موقع که کم کردید مثل قبل شد؟

من الان کمرم پهن شده 

پهلو دراوردم ممکنه بعد بچه مثل قبل شم.

تا ماه چهار سرکار  میرفتم الانم دانشگاه میرم گواهینامه گرفتم تو این مدت کارای دو تا خونه ام ...

تنتون سالم

من دكترم بهم گفته جفتت پايينه واسه همين زياد تحرك ندارم فقط در حد كاراي معمولي و دو روز تو هفته هم سركار ميرم

دوس ندارم زيادوزن اضافه كنم 

خوشبحالتون🌹

لطفي كه به من كرده اي مادرم نكرد..... اي مهربان تر از پدر و مادرم حسين(ع)

من ۲۳کیلو اضافه کردم  تا ماه هفتم هم اصلا مشخص نبود هر کی منو میدید می‌گفت اصلا معلوم نیست ولی از هفت به بعد چون وزن بچم کم بود خیلی خوردم روزی سه لیوان فقط معجون می‌خوردم ولی تاثیری هم نداشت به دنیا اومد ۳کیلو بود 

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55 
تنتون سالم من دكترم بهم گفته جفتت پايينه واسه همين زياد تحرك ندارم فقط در حد كاراي معمولي و دو روز ...

خیلی خوبه که سرکار میرید

مهم سلامت خودتون و بچه تون هست

منم مجبور شدم استعفا بدم انشالله بعد بدنیا اومدن بچه هامون دوباره مثل قبل میشیم

خیلی خوبه که سرکار میرید مهم سلامت خودتون و بچه تون هست منم مجبور شدم استعفا بدم انشالله بعد بدنیا ...

ان شاءالله

خدا كنه

لطفي كه به من كرده اي مادرم نكرد..... اي مهربان تر از پدر و مادرم حسين(ع)