2777
2789
عنوان

بچه ها یسوال خودکشی باقرص..

| مشاهده متن کامل بحث + 1908 بازدید | 40 پست
بله ممکنه برینه هیکل طرف تا آخر عمر مثل عقب مونده ها بشه  سگ تو روح کسی که خودکشی میکنه

یکم مهربونتر 

الان بیشتر مهربونی نیازه 

بیزارم از دین شما ….نفرین به آیین شما…..به وعده بهشت زمین را برای زمینیان جهنم کرده اند ….توی کشور اسلامی زندگی میکنیم ولی حسرت کشورای کافر رو میخوریم …گاه عبادت خداوند یعنی …دست پیری را گرفتن …تکه نانی به گرسنه ای دادن …شاد کردن دله غمگینی …نبردن عابروی مؤمنی …انسانیت مذهب خداست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله ممکنه برینه هیکل طرف تا آخر عمر مثل عقب مونده ها بشه  سگ تو روح کسی که خودکشی میکنه

نیتت خیره ها قشنگ معلومه 

فقط یه کوچولو لحن خشنه😬

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
بدون قرص هم میشه فلج شد. یکی بود به قصد خودکشی خودشو از پنچره پرت کرد پایین . افتاد روی یه عابر. عا ...

عجب!!!

کار خدا رو ببین مرگ اون عابر و چجوری تعیین کرده.

چه قدر دنیا پیچیده اس

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

اطلاعی ندارم حالا چرا خودکشی 

چون دیروز با بیستا قرص خواب زولپیدم 10 خودکشی کردم 

شستشومعده وهزارتا بدبختی سرم آوردن تاساعت ده شب بستری بودم

بعدالان گفتم خدا اگه فلج میشدم چی

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
یکم مهربونتر  الان بیشتر مهربونی نیازه

اخه خیلی بدم میاد اینای که خودکشی میکنن به هیچکس جز خودشون فکر نمیکنن آدمای نق نقو طلبکار از همه جا الان تو نزدیکان خودم یکی اینکارو کرد الان شکل عقب مونده ها شده و فقط آبروریزیش موند واسه ما 

...یک عدد آدم...

مگه برا فرار از دردهات نمیخوای خودکشی کنی؟ درد خودکشی خیلی بیشتر از دردهایی که یه روزی تموم میشن هیچی این دنیا دائمی نیست خودتو تا ابدیت گرفتار نکن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

با گفتن "سگ تو روح کسی که خودکشی میکنه" دیگه هیچکس خودکشی نمیکنه. من در شرف خودکشی بودم اما این جمله ارزشمند شما منو از مرگ برگردوند و چنان میل به زندگی گرفتم که باورم نمیشه.

بله من پرستار آی سی یو هستم و دیدم مریضم بعد از اینکه بخاطر قرصا دیالیز شدو به هوش اومد حتی چشماش چپ ...

یاخدا

من پولدارترین وبالاترین دخترطایفمونم💪صبح میشه این شب بازمیشه این درصبرداشته باش♥شایدفک کنی مغرورم ولی ن ازاونام دوساعت ازآشنایمون نگذشته تمام بیست سال زندگیموبرات تعریف کردم😁
با گفتن "سگ تو روح کسی که خودکشی میکنه" دیگه هیچکس خودکشی نمیکنه. من در شرف خودکشی بودم اما این جمله ...

😂😂😂😂😂

چون دیروز با بیستا قرص خواب زولپیدم 10 خودکشی کردم  شستشومعده وهزارتا بدبختی سرم آوردن تاساعت ...

خدا بهت رحم کرده استارتر پست کاربر دختر خوب رو بخون برو سجده شکر کن.

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁