عزیزم اصلا نگران نباش پسر من هم دوسال پیش دقیقا توچهارسالگی عین پسرشماشد خیلی وحشتناک بود اون روزا مردیم زنده شدیم اولین کاری که کردم میرفتم تو اینترنت فقط سرچ میکردم خیلی خودم اذییت میکردم آخه خیلی سخت بود پسرقشنگم اونجوری شده بود بهش تخم کفتر دادم فایده نداشت تخم بلدرچین حالا شماهم تایک سال بده بهش
بعد سردیجات کلا حذف کن ازتوغذای بچت وگرنه بدتر بدتررررررر میشه بهش گرمی بده ولی زیاده روی نکن یااگه سردی بهش دادی سریع یک چیز گرم مثل گردو بادام بهش بده یاچایی بادارچین واگر بستنی بخوره شدت پیدا میکنه ماست هم همینطور
موردبعدی من بردمش گفتاردرمان چون خیلی شدید بود تاسه ماه بردم میگفتن بابچه حداقل نیم ساعت باید صحبت کنی بازی کنی توی بازی شمرده شمرده حرف بزنی سرعت گفتارشماباباش توی خونه باید بیاد پایین اصلا برنامه ی خشن یادعوای شماهمسرتون یااصلا هرچیزی که توش خشونت یاموقعیت استرسی ایجادکنه و اصلا ناراحتی شمارونبایدببینه موقع لکنتش اصلا وسط حرفش نپرین هرجوری که صحبت میکنه فقط صبر کن تاجمله اش تموم بشه بعد که تموم شد شما جوابشو به صورت کشیده گویی بده خودتو خیلی عادی نشون بده نذاربچه بفهمه مشکل داره که کارت سخت میشه نذارمسخرش کنن خیلی عادی مثل قبل رفتارکن
پسرم بهترشد خداروشکر ولی بعدازیک مدت دوباره برگشت الانم به مدت یک سال دارم میبرمش گفتاردرمانی یک جای دیگه کاملا خوب شده یک دفتر بزرگ تمرین روزانه داده دکترش هر روز دارم باهاش کارمیکنم خداروهزاربارشکر پسرم خوب شد ولی من همچنان میبرمش گفتاردرمانی هر روزهم تمرین داریم اگه بخوای من تمام تمرین هاروبرات میفرستم کامل کمکت میکنمت تاپسرت خوب بشه فقط به خاطرپسرم چون خیلی حس خوبیه که توهم حسش کنی که دوباره مثل قبل شده واین هم بگم پسرمن الان اگه سردیجات زیاد بخوره یاعصبانی بشه یک کوچولو برمیگرده لکنتش ولی بارعایت وتمرین های گفتار درمانیش خوب میشه اصلا نگران نباش تاهرجایی که بتونم کمکتون میکنم انشالله زودخوب میشه در ضمن من مشهدم