2777
2789
عنوان

لکنت گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 32 پست

ببرش گفتاردرمان خوب نشون بده

مرکز رشد اقای خلیلی تو اینستا یا گوگل سرچ کن پیدا کن آدرس مرکز مطمن هست 

بعضی موارد زود گذر بعضی موارد نیاز به مداخله داره منتها نزار گذر زمان بیفته اعلب مراکز خوب نیستند این مرکز عالیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیمونه وحشت داره از مطب بخدا کلافه ام کرده از هر چیز مسخره ای میترسه

ببین اصلا شبیه مطب نبست اخه اصلا همین ترساش شاید باعث لکنتش باشه، داداش من کوچیک بود داشت محیطش مث مهد کودک بود با بازی و شعر و اسباب بازی و اینچیزا 

الان هیچ مشکلی نداره

حتما ببرش

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
ممکنه بخاطر یه شوک باشه  ببرش گفتار درمان ی جلسه ببینتش

کله خشک گردالی چرا بیدار بودی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
میشه ادرس دقیقشو برام بفرستی لطفااا

من چندین مقاله خوندم که تو این سن گاهی خودبخود اینجوری میشن بچه ها ولی مطمئن باش گفتار درمانی حلش میکنه...

همیشه شک یا ترس نیست گاهی استرس جدایی یا دیدن دعوا ...انیمیشنا یا حتی همزاد پنداری با ی شخصیت انیمیشنی ک لکنت داره هم هست

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

عزیزم اصلا نگران نباش پسر من هم دوسال پیش دقیقا توچهارسالگی عین پسرشماشد خیلی وحشتناک بود اون روزا مردیم زنده شدیم اولین کاری که کردم میرفتم تو اینترنت فقط سرچ میکردم خیلی خودم اذییت میکردم آخه خیلی سخت بود پسرقشنگم اونجوری شده بود بهش تخم کفتر دادم فایده نداشت تخم بلدرچین حالا شماهم تایک سال بده بهش 

بعد سردیجات کلا حذف کن ازتوغذای بچت وگرنه بدتر بدتررررررر میشه بهش گرمی بده ولی زیاده روی نکن یااگه سردی بهش دادی سریع یک چیز گرم مثل گردو بادام بهش بده یاچایی بادارچین واگر بستنی بخوره شدت پیدا میکنه ماست هم همینطور

موردبعدی من بردمش گفتاردرمان چون خیلی شدید بود تاسه ماه بردم میگفتن بابچه حداقل نیم ساعت باید صحبت کنی بازی کنی توی بازی شمرده شمرده حرف بزنی سرعت گفتارشماباباش توی خونه باید بیاد پایین اصلا برنامه ی خشن یادعوای شماهمسرتون یااصلا هرچیزی که توش خشونت یاموقعیت استرسی ایجادکنه و اصلا ناراحتی شمارونبایدببینه موقع لکنتش اصلا وسط حرفش نپرین هرجوری که صحبت میکنه فقط صبر کن تاجمله اش تموم بشه بعد که تموم شد شما جوابشو به صورت کشیده گویی بده خودتو خیلی عادی نشون بده نذاربچه بفهمه مشکل داره که کارت سخت میشه نذارمسخرش کنن خیلی عادی مثل قبل رفتارکن 

پسرم بهترشد خداروشکر ولی بعدازیک مدت دوباره برگشت الانم به مدت یک سال دارم میبرمش گفتاردرمانی یک جای دیگه کاملا خوب شده یک دفتر بزرگ تمرین روزانه داده دکترش هر روز دارم باهاش کارمیکنم خداروهزاربارشکر پسرم خوب شد ولی من همچنان میبرمش گفتاردرمانی هر روزهم تمرین داریم اگه بخوای من تمام تمرین هاروبرات میفرستم کامل کمکت میکنمت تاپسرت خوب بشه فقط به خاطرپسرم چون خیلی حس خوبیه که توهم حسش کنی که دوباره مثل قبل شده واین هم بگم پسرمن الان اگه سردیجات زیاد بخوره یاعصبانی بشه یک کوچولو برمیگرده لکنتش ولی بارعایت وتمرین های گفتار درمانیش خوب میشه اصلا نگران نباش تاهرجایی که بتونم کمکتون میکنم انشالله زودخوب میشه در ضمن من مشهدم 

هرکسی که امضامو میبینه برای شفای پسرم صلوات بفرسته دعا کنید تاپسرم زودی خوب بشه❤❤❤
عزیزم اصلا نگران نباش پسر من هم دوسال پیش دقیقا توچهارسالگی عین پسرشماشد خیلی وحشتناک بود اون روزا م ...

لکنتش چطور بود ؟ من پسرم یه قسمت از کلمه رو تکرار می‌کنه معمولاً اول کلمه یا وقتی ادامه داره آخر کلمه قبلیم میچسبونه به اول کلمه بعدی ، تمریناتون به منم میگید

عزیزم اصلا نگران نباش پسر من هم دوسال پیش دقیقا توچهارسالگی عین پسرشماشد خیلی وحشتناک بود اون روزا م ...

واقعا خیلی خیلی خیلی ممنونم ازت میشه شمارتون رو برام بفرستید یا من شمارمو بزارم در ارتباط باشید اگر مشکلی نباشه

لکنتش چطور بود ؟ من پسرم یه قسمت از کلمه رو تکرار می‌کنه معمولاً اول کلمه یا وقتی ادامه داره آخر کلم ...

پسر من لکنتش شدیدبود توهمه ی کلمه هاش بود خداروشکرالان اصلا نیست خیلی کم پیش میاد تمرینا روآره حتما میگم فقط اگه ایتادارین بیاین اونجا بگم باویس عکس اینجا نمیشه خیلی زیاده

هرکسی که امضامو میبینه برای شفای پسرم صلوات بفرسته دعا کنید تاپسرم زودی خوب بشه❤❤❤
واقعا خیلی خیلی خیلی ممنونم ازت میشه شمارتون رو برام بفرستید یا من شمارمو بزارم در ارتباط باشید اگر ...

آره عزیزم ایتا داری اگه داری شمارت بفرست تامن بهت پیام بدم اونجا