2777
2789
عنوان

دوستان از این جمله ناراحت میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 41 پست
😅😅چجوری تقویت کنم 

خب توی اینترنت مطالب زیادی هست سرچ کنید بخونید یا وضعیت نتا اوکی شد پیجای اینستا 

ی سری چیزارو باید راجبشون فکرکنید

و ب باور برسید وقتی خودتون عاشق خودتون باشید از تمام اجزا و هیکل و چهرتون راضی باشبد دوسش داشته باشید اعتماد ب نفستون اوکی میشه هرکسیم هر چی بگه ناراحت نمیشید

وقتی ادم خودشو دست کم بگیره از خودش ایراد بگیره و تخریب کنه خب بقیه هم هرچی بگن میپذیره روش تاثیر میزاره ولی باید خودتونو دوست داشته باشید و سعی کنید اون چیزی ک حس میکنید مشکل داره اوکی کنید

مثلا اگه پوستتون جوش داره دنبال راهکارای برطرف کردنش بگردید

ماسک صورت خانگی بزارید

کلا کاری ک فکرمیکنید بهترش میکنه انجام بدید بعد ی مدت خیلی اوکی میشید🙂موفق باشیدد

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡
کاش میگفتی عه منم هی میگفتن خانوم فلانی منم فکر کردن حالا طرف چه خوشگل و باشخصیته😊 بیخیال دلشکستن ...

اره..به نظرم حرف رو بد گفتن..کلا خودم هم دنبال جنجال نیستم هیج وقت..فقط بعدش روی خودم حساس میشم..با اینکه چهره من و همسرم در یک سطح ولی باز حساس میشم و گیر میدم به خودم🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب توی اینترنت مطالب زیادی هست سرچ کنید بخونید یا وضعیت نتا اوکی شد پیجای اینستا   ی سری ...

😅😅اصلا نمیدونم کجاهای صورتم مشکل داره..کلا بیشتر جاهاش عیب دار میدونم😅😅با اینکه خیلی معمولی هستم..و اینکه اره جوش هم دارم 

عزیزدلم اصلا چرا نظر بقیه برات مهمه؟؟ مگه مادره سفید برفی هستی که اینقد دنبال تاییدی😁 

🥲🥲نمیدونم..حساس میشم خب..دست خودم نیست

مادر سفیدبرفی😂😂😂اخ یادم افتاد..هی به آینه میگف کی خوشگلتره.البته من باز اینجوری نیستم میترسم عکس بزارم ایراد بگیرن باز حساس تر شم برای همین نمیزارم😂😂😂

😅😅اصلا نمیدونم کجاهای صورتم مشکل داره..کلا بیشتر جاهاش عیب دار میدونم😅😅با اینکه خیلی معمولی هستم ...

خب ادم ب هرحال نسبت ب خودش حساسیتش بیشتره ولی کلا جدا جدا هرکاری ک فکرمیکنید میتونه بهترش کنه و حس رضایت بده بهتون انجام بدید براش

دنبال راه حل مثلا توی نت سوال پرسیدن توی همینن نی نی سایت

ب هرحال اوکیش کنید ک خیالتون راحت باشه ک دیگ هرکاری بتونید انجام میدید تا خوب ب نظر بیایید اینجوری حس خوبی میگیرید بیشترم خودتونو دوست دارید

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡
🥲🥲نمیدونم..حساس میشم خب..دست خودم نیست مادر سفیدبرفی😂😂😂اخ یادم افتاد..هی به آینه میگف کی خوشگل ...

عزیزم هممون یه سری ایرادظاهری داریم اوناییم که خیلی خوشگلن والا کمن یا با انواع کرم گریم و لوازم ارایشی داف شدن... خودتو دوسداشته باش نظره هیشکی برات مهم نباشه 😘

خب ادم ب هرحال نسبت ب خودش حساسیتش بیشتره ولی کلا جدا جدا هرکاری ک فکرمیکنید میتونه بهترش کنه و حس ر ...

😅😅درسته..برای چهره ام..اره باید بهترش کنم..حالا اونجوری هم نیستم..ولی اره باید از متخصصان اینجا بپرسم🥲ببینم چجوری حسم بهتر میشه

عزیزم هممون یه سری ایرادظاهری داریم اوناییم که خیلی خوشگلن والا کمن یا با انواع کرم گریم و لوازم ارا ...

درسته..باید اعتماد به نفسم تقویت کنم👍برعکس من همسرم خیلی ازم تعریف می کنه اما حرف این بنده خدا یادم مونده 

😅😅درسته..برای چهره ام..اره باید بهترش کنم..حالا اونجوری هم نیستم..ولی اره باید از متخصصان اینجا بپ ...

ایشالا ک با ی سری تغییرات کوچیک اعتماد ب نفستونم بهتر میشه خلاصه مشورت کنید تحقیق کنید ی وقت تدایی نکرده ی چیزی استفاده نکنید اوکی نباشه

مراقب باشید