2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 2872 بازدید | 46 پست

اگه فقط موقع کار میگیره که درد زایمان نیست.. ولی اگه تقریبا با فاصله منظم میگیره ول میکنه خودشه

ضمن اینکه یه کمردرد وحشتناکم اضافه میشه با یه دردی چندبرابر درد پریود تو ناحیه زیرشکم. ولی همون زیر قفسه سینه ای که گفتی اونم هست.. کلا پایین تنه رو انگار دارن جدا میکنن ازت 😶

ولی اگه حرکات بچه خوبه بگیر بخواب.. در غیر این صورت برو زایشگاه یه ان اس تی بده خیالت راحت شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه فقط موقع کار میگیره که درد زایمان نیست.. ولی اگه تقریبا با فاصله منظم میگیره ول میکنه خودشه ضمن ...

واقعا؟ مامانم سر زایمان هاش درد نداشته

بچه اولش به خاطر همین مرده دنیا اومد

ممکنه همین درد زایمان من باشه؟

من سر سزارین خیلی اذیت نشدم دیگه زایمان و عمل سنگینیه

من سر طبیعی با اینکه سخت بود خیلی زود سر پا شدم و واقعا دردش همون لحظه بود

اما سر سزارین الان سه ماه  گذشته از اول داغون بودم و درد داشتم الآنم بدنم سست شده و ضعیف.چقدرم خونریزی داشتم

واقعا؟ مامانم سر زایمان هاش درد نداشته بچه اولش به خاطر همین مرده دنیا اومد ممکنه همین درد زایمان ...

نمیدونم عزیزم اگه حرکتش کم نشده نگران کباش و بخواب تا صبح.. اگه واقعا خبری باشه از درد بیدار میشی 

من تجربه هردو رو دارم سزارین افتضاح هست.هرکیدیوونه هست سزارین میکنه

والا من ک از درد طبیعی وحشت داشتم خیلی تلاش کردم سزارین شم نشد ک نشد انگار قشمت نبود اخرشم طبیعی رو تحربه کردم خییییییلی سخت و وحشتناک بود با ابنکه دکترا میگفتن وضعت زیاد بد نیست و متوسطی

اتفاقا بغل دستی من طبیعی زایمان کرد فشارم افتاد حالم بد شد انقدر گریه کردم

هر کدوم درد خودش داره

طبیعی خیلی درد داره.درسته اما نهایتش چند ساعت هست و با اومدن بچه واقعا درد ها می‌ره.زود سرپا میشی.

اما سزارین شیک میری بیمارستان بعدش دیگه دردهات شروع میشه و خیلی خیلی سخت هست

بی حس می کنن بیش تر، اتفاقا همش استرسه داری می بینی کل پروسه عمل رو

با درد طبیعی قابل مقایسه نیست...من او لحظه های اخرم ک بچه داشت میومدم هی دعا میکردم کاش سزارین بشه این دم اخری.. ک برا بارهای بعدی بدون استرس بارداری رو بگذرونم... در طول بارداری من استرس زایمانو داشتم از چهار ماهگی دنبال کارهای سزارین بودم ولی هییییچ دکتری قبول نکرد سزارین شم