2821
2789
عنوان

بخارشو

| مشاهده متن کامل بحث + 52874 بازدید | 39 پست
تو انباری گذاشتم نمیشه در بیارم الان دخترم بیدار میشه یکم صدا بیاد 

دست گلت درد نکنه باز همین عکسم خوبه ممنون میشم اگر فردا تونستین برام مدلش بفرستسن 

من حتی واسه صاف کردن پرده هم تست کردم خوب نبود با اینکه بخارشو من برند خوبیه واسه شیشه هم خطرناکه ممکنه شیشه بشکنه چون خیلی داغ هست چه کاریه شیشه رو با الکل و دستمال نخی تمیز کن برق میفته 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره همینه این کیف رو هم داره داخلش چند تا سر هست مخصوص شیشه و لباس

وقتی خریدین دفترچه راهنمای فارسی هم داشت ؟چون اللن فیک زیاد شده میپرسم یکی هم اینکه چقدر طول نیوشه اب داغ بشه  و رد اب میمونه روی سرامیک و شیسه؟

این مدل پارس خزر هست من اتو خارجی خریدم خراب شد گرونم خریدم یه دونه پارس خزر خریدم اینقد راضیم بلندر هم پارس خزر گرفتم خیلی خوبه شاید این بخار شو رو هم بخرم حس میکنم راحت تر باشه کار کردن باهاش

من حتی واسه صاف کردن پرده هم تست کردم خوب نبود با اینکه بخارشو من برند خوبیه واسه شیشه هم خطرناکه مم ...

اینو ببینید مثلا فیشر هست ولی فکر کنم مونتاژ شده هست واسه همین مدلشو میپرسم

اصلا کم نمیشه عزیزم یک دکمه داره فشار میدی دقیقا مثل اتو بخار رو پرت میکنه بیرون دیگه درجه نداره

اهان درسته... چون من واسه بخارشو چندوقته تحقیق میکنم بعضیاشون قابل کم و زیاد شدن داره

نه این اصلی نیست منم خواهرم میخواست بخره هر چی گشتیم مثل مال من نبود گفتن دیگه نمیاد 

منم واسه همین تو سایت دیوار دارم نگاه میکنم که قدیمیشو پیدا بکنم متاسفانه الان همشون مونتاژه

اهان درسته... چون من واسه بخارشو چندوقته تحقیق میکنم بعضیاشون قابل کم و زیاد شدن داره

مال من نداره ساده است ولی  اگه خیلی پول داری و مهم نیست که خوبش و بخر اگه نه متوسط هستی و واست هزینه مهمه همین پارس خزر رو بخر چون بخری متوجه میشی بیشتر واسه تمیز کردن کف خونه استفاده میشه واقعا کاربرد دیگه ای غیر از ضدعفونی کردن مبل و فرش هم نداره من خیلی اهل خونه داری و نظافت هستم که اینا رو بهت میگم فکر نکن یه زن تنبلم نه من همه روش های تمیز کردن رو تست میکنم واسه شیشه فقط الکل خوبه واسه صاف کردن پرده هم بدرد نمیخوره لکه آب میفته 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز