2777
2789
عنوان

ضخامت رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 30140 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خونریزی زیاد داری موقع قاعده گی؟ اخه خواهر منم ضخامت رحمش زیاد بود خون ریزی زیاد داشت اول محرم ...

من الان هشت روزه  خونریزی شدید دارم ک با هیچ دارو و امپولی کم نشده ممکنه از ضخامت باش؟

من ۱۸ سالمه ضخامت رحمم ۹/۵ چند ماهی هست تند تند پریود میشم ، الان ۱۰ روز بعد از پاکی دوباره لکه دیدیم ، دکتر قبلا بهم دو بسته پروژسترون داد و گفت از شب ۱۵ ام ۲ تا بخور ولی فایده نداشت گفت اگه خوب نشدی بیا تا قرص LD بدم که مثل لخته بکنه و بریزه اما می ترسم چون خیلی عوارض داره!  

❤️ را به خدا بسپار...
منم چند ماه هست به هم ریخته مثل قبل منظم نیستم.  با این وجود قصد بارداری هم دارم

حتما قبلش درستش کن این مسئله رو عزیزم خدایی نکرده ممکمه تو بارداری دردسر ساز بشه

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
حتما قبلش درستش کن این مسئله رو عزیزم خدایی نکرده ممکمه تو بارداری دردسر ساز بشه

آره اول باید بررسی شم میخوام برم دکتر اقدام کنم شوهرم میگه چندماه صبر کن 

متوجه نیست که سنم داره میره بالا 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

اگه همیشه اینطور بوده اره ولی اگه تازه اینطور شده احتمالا فصلیه 

نه اولین باره تنبلی تخمدان دارم و ال دی مصرف میکنم ی شب نتونستم بخورم و همون شب ی اتفاق بدی افتاد ک هم ترسیدم هم شدیدا استرسی شدم از فرداش خونریزی کردم و ترنسید و امپول ویتامین کا و هیچیم اثر نکرد