مهرزندگی مدیر عضویت: 1400/01/06 تعداد پست: 1321 عنوان هزینه میکاپ | مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 62 پست هزینه میکاپی که فقط کانتور صورت باشه چقدره؟؟مثلا به ارایشگر بگی فقط کانتور کنه صورتتو 💗💗💗 1401/08/13 | 22:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
agha_zadeh2 عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 3169 آدرس سالن کرمانشاهش فکر کنم پردیس باشه دقیق نمیدونم ولی سالن اسلام آباد رفتم اگه خودش میکاپت کنه خدا ... سارینا در برابر دچ خیلی پایینترهدچ ادمو اعجوزه کنه سارینا جن میکنهاصلا به عکسای پیج توجه نکناون عکسا مربوط به میکاپ کار اصلی سالنه که هزینه میکاپای محفیلشون چند میلیونیهولی با یه تومن میری زیر دست کارکناش
روژان_۷۵ عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 5130 سارینا در برابر دچ خیلی پایینتره دچ ادمو اعجوزه کنه سارینا جن میکنه اصلا به عکسای پیج توجه نکن او ... اره خب من کار خودشونو میگم خوبه کارکنا که اکثرا زود به زود هم عوض میشن من برم آرایشگاه عمرا زیر دستشون نمیرم چه کاری خب خودمونم در اون حد میدونیم ❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻 بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘کورد😍
agha_zadeh2 عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 3169 اره خب من کار خودشونو میگم خوبه کارکنا که اکثرا زود به زود هم عوض میشن من برم آرایشگاه عمرا زیر دستش ... من که نمیتونم جز برای عروسی خواهر و برادر و خاله و عمو و دایی و عمه، واسه عروسی غیره و ذالک ۳ تومن هزینه میکاپ و شنیون کنم اونم در کمترین حالت