2777
2789
تو خیلی تایپکا بودم درست بوده اکثرا ولی بازم ممکنه اشتباه کنم ادعایی ندارم😅🙏 دویست و شش یا دنا حس ...

اتفاقا همسرم عاشق ۲۰۶ خودش میگه همینو بگیرم حالا بین تیبا و ۲۰۶ مونده هر کدوم که پولش برسه😍

میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺
اخه میدونین موقع دعوا که تلفنی باهام حرف میزده صدامو از پشت تلفن ضبط کرده  شاید حس شما هم همین ...

خیر‌ دراین حد جرئت  نداره فیلم بگیره از  عکساتونم‌ شخصی استفاده میکنه به کسی نشون نمیده

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا همسرم عاشق ۲۰۶ خودش میگه همینو بگیرم حالا بین تیبا و ۲۰۶ مونده هر کدوم که پولش برسه😍

عزیزم به سلامتی 😍

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
خیر‌ دراین حد جرئت  نداره فیلم بگیره از  عکساتونم‌ شخصی استفاده میکنه به کسی نشون نمیده

خدا کنه 

سواستفاده که نمیکنه؟ همش ترس و دلشوره دارم 

لاحول و لا قوه الا بالله ( من سال نو عروس میشم ) 
خدا کنه  سواستفاده که نمیکنه؟ همش ترس و دلشوره دارم

نه عزیزم نگران نباش توکلتم برخدا 🌹

تو زندگیم صاحب چند تا بچه میشم 

میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺
تو زندگیم صاحب چند تا بچه میشم 

یهویی اومد تو ذهنم ۳تا😅

انشالله به سلامتی بزرگ شن حسم میگه مادر خیلی خوبی میشین😍

برام خیلی دعا کن  برا شغل و کارم چی حس می‌کنی ؟

تو یه شرکتی استخدام میشین به عنوان کارمند حس میکنم تا شهریور سال آینده 

محتاجیم به دعا عزیزم انشالله همه مشکلات حل شن🌹

یهویی اومد تو ذهنم ۳تا😅 انشالله به سلامتی بزرگ شن حسم میگه مادر خیلی خوبی میشین😍

الهی😍میدونی من خودم عاشق سه تا بچه هستم لطف داری عزیزم انقد انتظار و سختی کشیدم که جونمم واسه بچم میدم فقط صاحب بچه های صحیح و سالم بشم🤲

الهی😍میدونی من خودم عاشق سه تا بچه هستم لطف داری عزیزم انقد انتظار و سختی کشیدم که جونمم واسه بچم م ...

عزیزم صحیح و سالم بغلشون کنی و بزرگشون کنی نگاشون کنی کیف کنی انشالله خدا به همه ی چشم انتظاران بده😍🌹

برای سلامتی پسرم لطف میکنی یه صلوات بفرستی🌹🤍

تو یه شرکتی استخدام میشین به عنوان کارمند حس میکنم تا شهریور سال آینده  محتاجیم به دعا عزیزم ا ...

شوهر دوم من احسان هستش یا نه ؟ 

لاحول و لا قوه الا بالله ( من سال نو عروس میشم ) 
2790
2778
2791
2779
2792