هییییچ مدیر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 149 عنوان حس شششششمییییی | مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 103 پست با دحتره رفیق میشیم؟پسره بهم نظر داره؟اول اسمش 1401/08/13 | 21:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
setare۰۰ عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 11109 تو خیلی تایپکا بودم درست بوده اکثرا ولی بازم ممکنه اشتباه کنم ادعایی ندارم😅🙏 دویست و شش یا دنا حس ... اتفاقا همسرم عاشق ۲۰۶ خودش میگه همینو بگیرم حالا بین تیبا و ۲۰۶ مونده هر کدوم که پولش برسه😍 میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺
مامان_رادین۸۷ عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 3310 اخه میدونین موقع دعوا که تلفنی باهام حرف میزده صدامو از پشت تلفن ضبط کرده شاید حس شما هم همین ... خیر دراین حد جرئت نداره فیلم بگیره از عکساتونم شخصی استفاده میکنه به کسی نشون نمیده کسی را جریحه دار نکنید.. عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
مامان_رادین۸۷ عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 3310 اتفاقا همسرم عاشق ۲۰۶ خودش میگه همینو بگیرم حالا بین تیبا و ۲۰۶ مونده هر کدوم که پولش برسه😍 عزیزم به سلامتی 😍 کسی را جریحه دار نکنید.. عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
moeb عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 4041 خیر دراین حد جرئت نداره فیلم بگیره از عکساتونم شخصی استفاده میکنه به کسی نشون نمیده خدا کنه سواستفاده که نمیکنه؟ همش ترس و دلشوره دارم لاحول و لا قوه الا بالله ( من سال نو عروس میشم )
مامان_رادین۸۷ عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 3310 خدا کنه سواستفاده که نمیکنه؟ همش ترس و دلشوره دارم نه عزیزم نگران نباش توکلتم برخدا 🌹 کسی را جریحه دار نکنید.. عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
setare۰۰ عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 11109 خیر دراین حد جرئت نداره فیلم بگیره از عکساتونم شخصی استفاده میکنه به کسی نشون نمیده تو زندگیم صاحب چند تا بچه میشم میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺
مامان_رادین۸۷ عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 3310 تو زندگیم صاحب چند تا بچه میشم یهویی اومد تو ذهنم ۳تا😅انشالله به سلامتی بزرگ شن حسم میگه مادر خیلی خوبی میشین😍 کسی را جریحه دار نکنید.. عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
moeb عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 4041 نه عزیزم نگران نباش توکلتم برخدا 🌹 برام خیلی دعا کن برا شغل و کارم چی حس میکنی ؟ لاحول و لا قوه الا بالله ( من سال نو عروس میشم )
مامان_رادین۸۷ عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 3310 برام خیلی دعا کن برا شغل و کارم چی حس میکنی ؟ تو یه شرکتی استخدام میشین به عنوان کارمند حس میکنم تا شهریور سال آینده محتاجیم به دعا عزیزم انشالله همه مشکلات حل شن🌹 کسی را جریحه دار نکنید.. عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
setare۰۰ عضویت: 1401/04/25 تعداد پست: 11109 یهویی اومد تو ذهنم ۳تا😅 انشالله به سلامتی بزرگ شن حسم میگه مادر خیلی خوبی میشین😍 الهی😍میدونی من خودم عاشق سه تا بچه هستم لطف داری عزیزم انقد انتظار و سختی کشیدم که جونمم واسه بچم میدم فقط صاحب بچه های صحیح و سالم بشم🤲 میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺
خوشبخترین__ عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 2623 بله خیر پ یا ب هیچ ادعایی ندارم بقیه بهم میگن حس ششم قویه😅🌹 میشه بگید من با امیر ازدواج دارم؟کِی؟ 💎👑🌱💥💜تا فوت کردن شمع تولد۲۸ سالگی به تمام آرزوها و اهدافم رسیدم💎👑🌱💥💜
مامان_رادین۸۷ عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 3310 الهی😍میدونی من خودم عاشق سه تا بچه هستم لطف داری عزیزم انقد انتظار و سختی کشیدم که جونمم واسه بچم م ... عزیزم صحیح و سالم بغلشون کنی و بزرگشون کنی نگاشون کنی کیف کنی انشالله خدا به همه ی چشم انتظاران بده😍🌹برای سلامتی پسرم لطف میکنی یه صلوات بفرستی🌹🤍 کسی را جریحه دار نکنید.. عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
مامان_رادین۸۷ عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 3310 میشه بگید من با امیر ازدواج دارم؟کِی؟ احتمالش خیلی کمه ولی اگه بکنین اواخر سال بعد🙏 کسی را جریحه دار نکنید.. عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
moeb عضویت: 1400/04/06 تعداد پست: 4041 تو یه شرکتی استخدام میشین به عنوان کارمند حس میکنم تا شهریور سال آینده محتاجیم به دعا عزیزم ا ... شوهر دوم من احسان هستش یا نه ؟ لاحول و لا قوه الا بالله ( من سال نو عروس میشم )
مامان_رادین۸۷ عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 3310 شوهر دوم من احسان هستش یا نه ؟ جزو حس هامبود ولی خب با اطمینان اینو نمیتونم بگم کسی را جریحه دار نکنید.. عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.