2777
2789
عنوان

کراتینه مو

226 بازدید | 21 پست

کسایی که کراتینه کردن چه شامپویی استفاده میکنن؟ چون شامپوم به موهام نمیسازه و وحشتناک ریزش دارم 

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان کاندید مخصوص موی چرب میزنم چربی سرم کمتر شده اما همچنااان ریزش وحشتناک دارم 

قبلش بیوتین کلاژن او جی ایکس میزدم بد نبود اولاش اما چربی سرم هی داشت زیاد میشد 

ولی در کل از اول تا الان وحشتناک ریزش مو دارم

همون شامپویی که مخصوص کراتین بود تموم شد الان از همین شامپوهای معمولی میزنم

خب کراتینتون از بین می‌ره که

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
من الان کاندید مخصوص موی چرب میزنم چربی سرم کمتر شده اما همچنااان ریزش وحشتناک دارم  قبلش بیوت ...

چند وقته کراتین کردید؟ من دوماهه به حدی ریزش دارم که نگران شدم

خب کراتینتون از بین می‌ره که

هنوز همون شامپوم تموم نشده بود که از بین رفت کراتینم وخیلی پشیمون شدم که کردم چون زود کراتینم از بین رفت حلال نمیکنم ارایشگرو که گفت تا شش ماه میمونه دوماه هم نموند

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

چند وقته کراتین کردید؟ من دوماهه به حدی ریزش دارم که نگران شدم

من تقریبا پنج ماهه 

منم خیلی ریزش دارم 

شنیدم هر ده روز ی بار باید موهارو با شامپو عادی( سولفات دار) شست 

من اونم انجام دادم اما بازم ریزش دارم 

ببین اولش که شامپو کامان میزدم که فاجعههههه بود اونو اصلا نزن

من میخاستم کراتین کنم پس ریزش میاره

تابلوهای بسیار زیبای نقاشی میکشم برای عروس خانمها و حتی خانمها و آقایونی که به دکوراسیونشون اهمیت میدن.پیج اینستاگرامم رو ببینید خالی از لطف نیست.@aseman_art_galleryy 
باید شامپوی بدون سولفات بزنی مخصوص موهای کراتینه شده 

میدونم عزیزم از برند شامپوم راضی نیستم دنبال یه برند دیگه هستم 

من تقریبا پنج ماهه  منم خیلی ریزش دارم  شنیدم هر ده روز ی بار باید موهارو با شامپو عادی( ...

وای دقیقا منم آرایشگر بهم گفت کامان  حالا می‌خوام عوضش کنم،پس الان شما چه برندی استفاده میکنید ؟

من میخاستم کراتین کنم پس ریزش میاره

اره ریزش میاره ولی من خیلی راضیم 😅