2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 34 پست
ان شاءالله عزیزم بارداری این ماه اگه 2 قلو شد از اول استراحت کن حتما قبل 12 هفته طول سرویکس برو سون ...

میشه یکم راهنماییم کنید 

چهارماهه عروسی کردم این ماه اولین اقداممه

فقط میخام بدونم با این قرص و بااین علائم و دردایی ک دارم باردارم یا نه

دوس دارم تجربیات همه رو بشنوم

خدا نی نی مو سالم بیاره تو بغلم😍🤲🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

توکل کن و بیخیال باش هرچی درگیر باشی و ب چیزای بد فک کنی بدتره منم همینطور بودم هی میگفتم واای حال ن ...

بخدا منم دارم دیوونه میشم از دست این افکارم

فقط دلم میخواد با مامانای باردار حرف بزنم اروم بشم

وای عزیززززم چقد خوبید شماها ادم انرژی میگیره با حرف هاتون  انقد دعا میکنم این ماه باردار بشم ...

خوبی از خودته گلی 

ان شاءالله هم تو بارداری این ماه هم ابجیای من 

من خودم اقدام ک بودم اینقد درگیر بودم ک خدا میدونه نزدیک عید دیگه دکتر نرفتم زدم ب بیخیالی وشد 

ابجیم همش میگفت عید بیخیالی باردار میشی ک شدم

بخدا منم دارم دیوونه میشم از دست این افکارم فقط دلم میخواد با مامانای باردار حرف بزنم اروم بشم

هر وقت هرچی قسمتت باشه میشه کلا همچی دست ب دست میده ک اوکی بشه فقط تو زمان حال زندگی کن و ب خودت برس تازه ماه اولی دختر من از 98 تا الان منتظرم

خوبی از خودته گلی  ان شاءالله هم تو بارداری این ماه هم ابجیای من  من خودم اقدام ک بودم ا ...

ممنونم عزیز مهربون❤️❤️

از امروز روی افکارم کار میکنم وبیخیال میشم

بنظر شما هرشب رابطه ضرری نداره؟؟؟؟

هر وقت هرچی قسمتت باشه میشه کلا همچی دست ب دست میده ک اوکی بشه فقط تو زمان حال زندگی کن و ب خودت برس ...

از صمیم قلبم از خدااااا میخوام که این ماه خبر بارداریتو همینجا بیای بدی و منو خوشحال کنی بخدا ب قدری برات دعا میکنم ک هم تو هم من این ماه خبر بارداریمون رو بیایم اینجا اعلام کنیم 

بنازمت ک انقدر صبوری افرین

میشه یکم راهنماییم کنید  چهارماهه عروسی کردم این ماه اولین اقداممه فقط میخام بدونم با این قرص ...

چندتا چیزه ک تو بارداری سریع تاثیر داره 

اولی سالم بودن زن و مرد هست از شوهرتم مطمئن باش ی آز بده خیالتون راحت بشه 

بعدی اقدامه ک تو زمان تخمک گذاری با کیت یا سونو یا شناخت بدن خودت بدونی کیه وبری تو کارش

بعدی گرمیجاته گرم نگه داشتن رحمه سعی کن چیزای گرم بخوری تو نت سرچ کن کامل گفتن 

بعدی روز 14 ب بعد خیلی فعالیت نداشته باشی پله و اینا 

برا تخمک خوب داشته باشی ی روز در میون ویتامین Eو زینک هم خوت هم شوهرت با فولیک هرشب 

بعدم ورزش و پیاده روی  یادت نره با سالم خواری فست فود نخوری و اینا 

از صمیم قلبم از خدااااا میخوام که این ماه خبر بارداریتو همینجا بیای بدی و منو خوشحال کنی بخدا ب قدری ...

گلی ان شاء الله عزیزم باردار بشی منم خوشحال بشم 

من باردارم احتمال زایمان زودرس دارم 

یعنی سال 98 تا الان چندبار حامله شدمو نشده ک نی نی داشته باشم الانم منتظرم ک برم تو 9 ماه و راحت بشم دعا کن برام عزیزم 

ابجیام باردار نمیشن متاسفانه برا اونام دعا کن

چندتا چیزه ک تو بارداری سریع تاثیر داره  اولی سالم بودن زن و مرد هست از شوهرتم مطمئن باش ی آز ...

مرسی ک انقد با صبوری جوابمو میدی ابجی گلم

ببخشید اگه از چند روز قبل تخمک گذاری تا روز خودتخمک گذاری رابطه داشته باشم احتمالش بالاتر میره؟؟؟؟؟

ا

ممنونم عزیز مهربون❤️❤️ از امروز روی افکارم کار میکنم وبیخیال میشم بنظر شما هرشب رابطه ضرری نداره؟؟ ...

خواهش عزیزم 😘😘افرین🥰

هرشب خوب نیست از شب 12 یا 10 ی شب در میون 

گلی ان شاء الله عزیزم باردار بشی منم خوشحال بشم   من باردارم احتمال زایمان زودرس دارم  ...

عزیز دلم خدای من خیلی خوشحالم که بارداری خدایاشکرت

چشم عزیزم از صمیم قلبم برای تمام خانومایی ک مثل خودم عاشق بچن دعا میکنم انشالله همین امسال دامن همشون سبز بشه

خواهش عزیزم 😘😘افرین🥰 هرشب خوب نیست از شب 12 یا 10 ی شب در میون 

عه جدی خوب نیس

عجب اشتباهی کردم پس

از امشب یه شب درمیون اقدام میکنم

[QUOTE=257553373]مرسی ک انقد با صبوری جوابمو میدی ابجی گلم ببخشید اگه از چند روز قبل تخمک گذاری تا روز خودتخمک گذاری ...[/

خواهش عزیزم درکت میکنم خودمم حال تو رو داشتم خوشحال میشم کمکت کنم 

بستگی ب زمان تخمک گذاریت داره من روز 10، 12،14 تو ماه های مختلف سوونو انجام دادم ولی تخمک گذاریم روز 16 بود با اینکه سیکلم 28 روزه بود توام باید بدونی تا بهتر انجام بدی 

من از روز 12 انجام میدادم ی روز در میون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز