2821
2789
عنوان

پدر خشن

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 29 پست
مشکلم دقیقا همینجاست که میگه یا فرهنگیان یا کلا دانشگاه نرو

برو فرهنگیان ، یکی دو سال که گذشت و دستت رفت تو جیب خودت و استقلال پیدا کردی اپلای کن 

دانشجوی ادبیات زبان انگلیسی دانشگاه هلسینکی فنلاند 🇫🇮، شعارم : سینگل باش و فرمانروایی کن 😂🖖🏻‌، عاشق نارَنگی و 
از حرفایی که میزنن معلومه منتظرن من فرهنگیان بیارم بعد به اجبار شوهرم بدن تو شهر ما اصلا چیز غیر طب ...

دیگه وقتی سنت بالاتر بره و مستقل شی نمیتونه زور بگه

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم قطعا پدرت هرچقدر خشن باشه از شما عاقلتر و باتجربه تره .بدت رو نمیخواد و دشمنت نیست ی مدت ب حرف ...

آخه همه چیزشو پای آبرو میده

شهر ما ام کوچیکه همه زود میفهمن

برو فرهنگیان ، یکی دو سال که گذشت و دستت رفت تو جیب خودت و استقلال پیدا کردی اپلای کن 

انصراف از فرهنگیان جریمه نقدی داره

کاش راهی بود کلا نرم فرهنگیان😔

انصراف از فرهنگیان جریمه نقدی داره کاش راهی بود کلا نرم فرهنگیان😔

عزیزم شما الان به این فکر کن که چطور میتونی تو این محدودیت بهترین خودت باشی ، برو فرهنگیان هر ماه حقوق بهت میدن ، حقوقاتو جمع کن سرمایه گذاری کن رو دلار یا طلا ، یا شغل ازادم کنارش داشته باش ، برو کلاس زبان زبانتو تقویت کن ایلتستو بگیر ، برو مقاله های علمی مختلف بنویس یا اگه بلد نیستی کلاسشو برو و خلاصه رزومه جم کن برا خودت ، بعدم انصراف بده و با پس اندازی که داشتی بیا بیرون از اموزش پرورش و بورستو بگیر

دانشجوی ادبیات زبان انگلیسی دانشگاه هلسینکی فنلاند 🇫🇮، شعارم : سینگل باش و فرمانروایی کن 😂🖖🏻‌، عاشق نارَنگی و 
عزیزم شما الان به این فکر کن که چطور میتونی تو این محدودیت بهترین خودت باشی ، برو فرهنگیان هر ماه حق ...

اگه شرایطم جور نشه این بهترین راهه خیلی ممنون♥️

اینایی که گفتین توی چند سال اتفاق میفته؟

ایلتستو که تو شیش ماه فشرده میگیری ، مقاله ام اگه بلدی که هیچی اگه بلد نیستی دو ماه زمان میبره 

معلم من ۲۴ سالش بوده و یه کارمند و از لحاظ مالی مستقل اما به زور مجبورش میکنن به ازدواج

چرا آخه شاید تو محیط کار یکی ازت خوشش بیاد که خونوادت هم راضی باشند خودت رو نباز

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙
یعنی کمتر از دوسال طول میکشه؟

فرایند اپلای تو کمتر از دو سال انجام میشه

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لک صورت 😭😭

qeooooooo | 45 دقیقه پیش

فوق تخصص غدد

hlima | 43 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز