بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آبرسان خالی یا مرطوب کننده هم داره پوستم خیلی زیاد بد شده دنبال آبرسان خالیم
من همه اینایی که گفتم رو خود دکترم برام تجویز کرده...آبرسان یه کرمه،مرطوب کنندم هم یه کرم....پیشنهاد میکنم حتما برو پیش یه دکتر....منم پوستم داغون شده بود،شکرخدا یک ساله عالی شده
🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟ 🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...
برای لک جای جوش هم خوبه به نظرت مال من قدیمی هست جاش
برای جای جوش قدیمی و اسکار صورت اول باید یه لایه بردار وارد روتین پوستیت کنی که پوستتو نازک کنه ، بعد از محصولاتی که ویتامین سی دارن استفاده کنی که ملانین پوستتو کم کنه و در طول روز ضد افتابم فراموش نکنی . من جوشای دوران بلوغو ابله مرغونمو با این روتین از بین بردم
دانشجوی ادبیات زبان انگلیسی دانشگاه هلسینکی فنلاند 🇫🇮، شعارم : سینگل باش و فرمانروایی کن 😂🖖🏻، عاشق نارَنگی و
ضد لکم دست ساز و گیاهیه...یه چند وقت چون به پوستم نمیرسیدم،تکو توک جوش زیر پوستی میزد،جای اونا مونده بود،که خداروشکر نود درصدشون رفتن...الان دیگه محض پیشگیری میزنم
🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟ 🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...