روشنکییی مدیر عضویت: 1401/06/30 تعداد پست: 670 عنوان لکه بینی | مشاهده متن کامل بحث + 80 بازدید | 17 پست سلام دوستان من باید پریود میشدم اما هنوز نشدم لکه بینی خیلی کم دارم دو روزه و درد شدیدکسی میدونه چکار کنم پریود شم چند روز پیش هم بیبی چک زدم منفی بود 🧚🏻♀️ 1401/08/13 | 11:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روشنکییی مدیر استارتر عضویت: 1401/06/30 تعداد پست: 670 نیمدونم چکار کنم بعد از اون لکه بینی هم یه رابطه داشتم میترسم از همون باردار شده باشم منم اگر تا فردا درست نشد میرم ی بتا میدم 🧚🏻♀️
sannnnnazzz عضویت: 1401/03/23 تعداد پست: 1538 منم اگر تا فردا درست نشد میرم ی بتا میدم اینقدر میگن نرین مراکز درمانی انفولانزا بگیری خیلی حالت بد میشه میترسم برممیذارم چند روز دیگه دوباره یه بی بی بزنمچون بچه کوچکدارم خیلی وقت نیست از سرما خوردگی خوبشدیم از مریضی مجدد واقعا میترسم اصلا کمکمی ندارم
روشنکییی مدیر استارتر عضویت: 1401/06/30 تعداد پست: 670 اینقدر میگن نرین مراکز درمانی انفولانزا بگیری خیلی حالت بد میشه میترسم برم میذارم چند روز دیگ ... آره خوب کاری میکنی من چون تیروئید دارم میترسم میگم اگر بچه هست باید برم پیش دکترم 🧚🏻♀️