2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای دقیقا🤦🏻‍♀️😂 چرا اینجورین همش خون به جیگر میکنن ادمو 

اختلاف سنی زیاد 

اونا برای ی نسلن ما برای ی نسل سعی کن کمتر ب مر و ماسون بیچیبی و حرص بخوری کاریو گفتن انجام بده سر تکون بده ولی کار خدتو بکن

تک تک اردک اردک تک تک تک تک اردک تک اردک🦆لب خندون در قندون در قندون لب خندون🍬(ایموجی قندون نداشت 
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ از دست این کاراشون من از سرکار که میام کلا تو اتاقمم.  امشبم دوباره دعوا راه ا ...

اره اینقدر گیر میدن کلا میرم تو اتاقم ...😕😕😕خسته خسته م هر کی ظاهرمو میبینه فک میکنه هیچ مشکلی ندارم...در صورتی که برعکسه 

گیرشون خیلی زیاده روت پس من ۱۹ سالمه 

خیلی و هرروزی که میگذره طاقتم کمتر میشه چون با توجه به سنم دیگه باید زندگی خودمو داشته باشم نباید اونا برام تعیین تکلیف کنن عین بچه ها چون واقعا تحملش  سخته 

😂😂😂وای دقیقا

هر کیو مبینم ی جوری با پدر و مادرش داره کشتی میگیره😂 اینایی که با پدر و مادرشون رفیقن پس کین

تک تک اردک اردک تک تک تک تک اردک تک اردک🦆لب خندون در قندون در قندون لب خندون🍬(ایموجی قندون نداشت 
خیلی و هرروزی که میگذره طاقتم کمتر میشه چون با توجه به سنم دیگه باید زندگی خودمو داشته باشم نباید او ...

اخ اخ اخ واقعا درکت میکنم که چقد سخته

اگه بتونی خونه مستقل بگیری خیلی خدب میشه خیلی سطح تنش میاد پایین اولش سخته ولی بعدش عادت میکنن

وای دمت گرم یکم خندیدم حال و روحم عوض شد🤣🤣🤣🤣

ایشالله همیش بخندی گل😂♥️