2777
2789
عنوان

دلم میخواد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 34 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره راستش یکبار

چی بگم...منکه کلاشرایط سفرونداشتم ک بگم درکت میکنم الانم ک بچه دارم یعنی راستش شوهرم خوش سفرنیس بابت این موضوع خیلی ناراحت بودم ولی دیگه سفرو فراموش کردم چ کنم توام بنظرم بی خیال شوچون ارزش نداره سراین موضوع خدایی نکرده اختلاف پیش بیاد

اینجا ماله همست قرار نیست جواب پس بدیم 

😂😂😂ببین اینجا هرچی بشه میگن طلاق بگیر یا دنبال زندگی بهم زدنن...

خواهشا مسایل زناشویواین چیزا رو اینجا مطرح نکن...

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
😂😂😂ببین اینجا هرچی بشه میگن طلاق بگیر یا دنبال زندگی بهم زدنن... خواهشا مسایل زناشویواین چیزا رو ...

باشه فدات شم، 

خدایا چنان کن سرانجام کار....... تو خشنود باشی و ما رستگار
نمیبرم میگه خستم

چی بگم  صحبت با هاش کن‌

یه روز در ماه کمتر کار کنه

حالا بوستان نزدیک برید نه دور

*کاربر مرد*اگر دین ندارید آزاد مرد باشید....*امام‌حسین‌علیه السلام*
چی بگم...منکه کلاشرایط سفرونداشتم ک بگم درکت میکنم الانم ک بچه دارم یعنی راستش شوهرم خوش سفرنیس بابت ...

منم خوش سفر نیستم! نمیدونم چرا تو سفر ها بیمار میشم برا همین کم میرم. اما حداقل یع پارک که میتونه منو ببره

ممنون که حق رو به من دادید

منم همچین تجربه ای داشتم عزیزم با همسرت صحبت کن بگو هر چقدرم کوچیک ولی ما دو نفر یه خانواده هستیم گاهی لازمه یه زمان هایی رو دوتایی بگذرونیم مثل مسافرت رفتن مثل خرید رفتن مثل پارک رفتن 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

منم همچین تجربه ای داشتم عزیزم با همسرت صحبت کن بگو هر چقدرم کوچیک ولی ما دو نفر یه خانواده هستیم گا ...

انشاالله قبول کنه

منم خوش سفر نیستم! نمیدونم چرا تو سفر ها بیمار میشم برا همین کم میرم. اما حداقل یع پارک که میتونه من ...

آره میفهمم چی میگی ولی بعضی چیزاگفتنش واصرارکردن بی ارزش میکنه من اون اوایل بابت این این قضیه ب شوهرم چندبارگفتم بعدک بخاطرحرفم قبول میکردمیرفتیم بیرون انقدبدرفتاری میکرد ک پشیمونم میکردبخاطرهمین دیگه اصلابهش نمیگم بریم بیرون اگرم یوقت بگم یکبار بگه ن یامنومن کنه میگم ولش کن