2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک سال و نیم 

فوق العاده مزخرف هیچ دوران قشنگی نبود خود شوهرم خوب بود ولی خواهر و برادر و برادرزاده هاش میمردن اگه به من توجه میکرد خواهرش که اصلا نمیزاشت منو شام ببره بیرون زنگ میزد میگفت سفره پهن کردم دورسفره بچه ها نشستن شام نمیخورن تا تو بیای🙄

از زن داداشم هم نگم هوووووف

ولی عروسی کردیم با زووووور بعدش خداروشکر دوباره عالی شد همه چی و روابطمون 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

منم دوست دارم زودتر بررررم خیلی اذیتم میکنن خانوادم عقدم🤒

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢
منم خسته شدم...ولی حوصله ی عروسی گرفتنم ندارم...فقط یه حالت استیبل دلم میخواد

منم همونم دیگ شوق عروسیم ندارم از یه طرفم میدونم تا ۸ماه دیگ نمیشه عروسی کنم

خوبع به اندازه اش..من چون ۱۰۰۰ کیلومتر شهرم از شهر اوشون دورع..خسته کننده میشه گاهی...

من از نزدیکی زیاد خستم هفتهای سه روز خونه مادرشوهرمم حالا آقا ناراحتم میشه که منو تنها میزاری میری کاش منم دور بودم

خستم از بلاتکلیفی خستم از همه چی دیگه مغزم نمیکشه راستی دوسالم دوست بودیم ردیگه داره چارسال میشه&nbs ...

دقیقا منم حس بلاتکلیفی میکنم خسته شدم بخدا از حرف و حدیث ها از کارای شوهرم از دوریمون 

زیر این استرس و اضطرابام دارم خفه میشم