2777
2789
عنوان

فیلم بلوند

| مشاهده متن کامل بحث + 3473 بازدید | 29 پست
شنیدم خیلی انحراف داشت و مرلین مونرو رو   یه شخصیت ضعیف   که مردا فقط از جسمش سو ...

واقعی بودن یا نبودنشو نمیدونم ولی فیلم عمیمی بود اگر اهل تفکر باشین. نشون میداد که یه زن در عین پولداری چقدر میتونه ظریف و شکننده باشه 

شما تا ضمیر ناهشیار خود را به هشیار تبدیل کنید، اونه که به زندگیتون جهت میبخشه؛ و شما به این مقوله میگین سرنوشت...   turk girl    از سال ۹۸ عضوم و شش بار ترکیدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم فیلمش چیه؟ فارسی و انگلیسی بنویسید  لطفا برم ببینم

بلوند دیگه

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
اسم فیلمش چیه؟ فارسی و انگلیسی بنویسید  لطفا برم ببینم

بلوند..هم فارسی هم انگلیسی..

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
واقعی بودن یا نبودنشو نمیدونم ولی فیلم عمیمی بود اگر اهل تفکر باشین. نشون میداد که یه زن در عین پولد ...

اون یه زن معمولی نبود یه شخصیت معروف تو زمان خودش بود و باید فیلم رو دقیقا طبق زندگی و شخصیتش  می ساختن 

انحراف یه زندگینامه بنظرم هیچ ارزشی نداره که  خونده یا دیده بشه . 

شما به چشم یه فیلم فقط نگاهش کردید خیلی ها به عشق مرلین منتظر این فیلم بودن و نا امید شدن .

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
اون یه زن معمولی نبود یه شخصیت معروف تو زمان خودش بود و باید فیلم رو دقیقا طبق زندگی و شخصیتش   ...

شایدم واقعیته. چون اگ اینجور نبود ازش شکایت میکردن

شما تا ضمیر ناهشیار خود را به هشیار تبدیل کنید، اونه که به زندگیتون جهت میبخشه؛ و شما به این مقوله میگین سرنوشت...   turk girl    از سال ۹۸ عضوم و شش بار ترکیدم.

به سختی تحملش کردم ولی واقعا نیم ساعت آخرش رو دیگه نتونستم ببینم.

کارگردان خواسته بود یه فیلم بی سر و ته و مالیخولیایی در مورد یه زن روانپریش بسازه ولی چون میدونسته کسی نگاه نمیکنه از اسم مرلین سواستفاده کرده که جلب توجه کنه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بله ۵۰ درصد فیلم که دختره کلا لخت بود فقط فیلمش به درد پسرای ۱۶ ساله میخوره میفهمی که چی میگم؟😂 ...

به نکته خاصی اشاره کردی. توی imdb هم فقط پسربچه های زیر هیجده سال بهش امتیاز دادن    

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
شایدم واقعیته. چون اگ اینجور نبود ازش شکایت میکردن

مرلین مرده کسی رو هم نداره 

کی شکایت کنه آخه مردم فقط میبینن و امیتاز میدن همون امتیازش کافیه واسه اینکه نشون بده چه فیلم بی سر و تهیه😶💔

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
به سختی تحملش کردم ولی واقعا نیم ساعت آخرش رو دیگه نتونستم ببینم. کارگردان خواسته بود یه فیلم بی سر ...

اخه دوست صمیمیش گفته درست همچیز مرلین مونرو همینطوری بوده

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
اخه دوست صمیمیش گفته درست همچیز مرلین مونرو همینطوری بوده

مرلین اصلا دوست صمیمی نداشته. این دوست توی فیلم کجا بود؟

من توی نقدهای imdb خوندم گفته بودن یه بخشهاییش بر اساس یه رمانی بوده که سال 2000 منتشر شده. حتی اگه به فرض محال اینم میبود زندگی یه آدم اونم به موفقیت مرلین که فقط توی تجاوز و سقط و توهم خلاصه نمیشه. 

چرته و پور/ن 

هیچ وقت آدم هایی که پور/ن نگاه میکنن رو درک نکردم 

طرف بازی تاج و تخت رو نگاه کرده بود کامل و بدون سانسور بعد میگفت نه خیلی خوبه اصلا داستان ی چیز دیگه بود 

در صورتی که من تا قسمت ۸ دیدم دیگه ادامه ندادم همش رابطه ، و زن و مرد لخت لختتت

مال چه سالیه 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

اون یه زن معمولی نبود یه شخصیت معروف تو زمان خودش بود و باید فیلم رو دقیقا طبق زندگی و شخصیتش می سا ...

دقیقا 

نویسنده، رمانویس✨📒یک عدد عاشق ایتالیا🇮🇹، کتابخونه📚، مت گالا و مد🇺🇸🫀،  ﴿حتی زیباترین لبخند ها رو هم عاجز ترین دلها دارند، اینو مرلین مونرو ثابت کرد❤️‍🩹،  تیکه ای از کتابم﴾