2777
2789
عنوان

دیر سین زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 27 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جداا؟😑😑بنظرتون چطوری جوابشو بدم که دست از این ازاراش برداره

دست از ازارش برداره!!!!!!!

مشکل اینجاست نمیخوای قبول کنی که طرفت دیگه واسه تو نیست..

اگه میخوای آزار نبینی بکش بیرون ازش🙂

جداا؟😑😑بنظرتون چطوری جوابشو بدم که دست از این ازاراش برداره

میخواد ذهن شمارو درگیر خودش کنه

تمام اون مدتی که جواب نمیده شما هربار که آنلاین میشی چک‌میکنی ایشون رو‌ و نگران یا ناراحت میشید

اگه ایشون بعد ۷ساعت جواب شمارو میده شما بعد مثلا ۱۰ساعت جوابش رو بده یا اگه آزار دهندست این رفتار براتون کلا رابطتونو باهاش محدود کنید

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

میخواد ذهن شمارو درگیر خودش کنه تمام اون مدتی که جواب نمیده شما هربار که آنلاین میشی چک‌میکنی ایشون ...

نه نرمال نیست ...یه دلیل اینکه من قبول نکردم رابطه داشته باشیم این بود که ایشون رابطه ش با هر دختری در گذشته ۴ ماه یا حتی کمتر بوده و ثبات نداره ...من قبول نکردم که منم به سرنوشت اون دخترا دچار نشم اما انگار سادیسم داره ...به نحو دیگه ای داره اذیتم می‌کنه 

نه نرمال نیست ...یه دلیل اینکه من قبول نکردم رابطه داشته باشیم این بود که ایشون رابطه ش با هر دختری ...

پس کات کن خودتو اذیت نکن 

من مثل روانپزشکا صحبت میکنم  و عین روانیا عمل میکنم 
نه نرمال نیست ...یه دلیل اینکه من قبول نکردم رابطه داشته باشیم این بود که ایشون رابطه ش با هر دختری ...

کلا همین دیرجواب دادن عمدی پیام نشون دهنده اختلال روانیه

پدر مادرش از هم جدا شدن؟ یا یکی از والدینش رو تو بچگی از دست داده؟

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

کلا همین دیرجواب دادن عمدی پیام نشون دهنده اختلال روانیه پدر مادرش از هم جدا شدن؟ یا یکی از والدینش ...

نمیدونم جزئیات زندگیشو ولی رفتارش آزار دهنده س و مشخصه عمدیه

نمیدونم جزئیات زندگیشو ولی رفتارش آزار دهنده س و مشخصه عمدیه

ازش فاصله بگیر عزیزم بخصوص تو فضای مجازی 

باشه عزیزم ممنون بابت صحبتات 

خواهش میکنم گلم🌹